-
tamamen haklısın eelmaa can dündar gayet sağlam bir eleman...ama yaptığının yanlışlığını bencede tamamen kabul etmeli...aslında ben metal müzik faşistlik mi derken sadece can dündarı katmadım...yapılan bir araştırma sonucuydu benim okuduğum...sadece can dündara yüklenmek yanlış...hadi biz can dündara yaptığı ayıbı gösterdik.hadi oda anladı diyelim.peki onca bilim adamı ve bilim adamına inanan onca insan..sizce onlar kendini siğneye çekecek mi?elbette hayır.bize her türlü b*kuu atacaklar herkesin dedği gibi şeytana taparız biz...bu leke daha kimsenin üstünden kalkmış değil.bi arkadaşımın evini polis aradı ya satanist midir diye.kasetlerini falan aldılar çocuğun..ve fakülteden aranılması istendi.dahane olsun....
demem o ki düünyada bir çok insan böyle düşünüyo.vede düşünecek candündarı tartışıyoruz çünkü gerçekten DEĞERLİ BİRİ (en azından benim için..)hadi o bi yanlıştır yapmış...ya bilim adamlarına ne yapabilirsiniz....
-
bunları yazan ve bu yazdıkları sayesinde gazeteci sıfatını tasıyan bi adam nasıl sağlam bi eleman olabilir yaa herkes ayrı şeylerden hoşlanıyo olabilir ama bu adam bunu kavrayamıcak kadar gerizekalı olduğunu zaten yazdıklarında anlatıyo birde şöyle bir durum varki bu dünya üzerinde kaç kişi metallicaya saygı duyuyor ve tabi ki onları biliyor?? kaç kişi can dündar adamını biliyor sempatide saygıda doğru şeyler yaparak doğruları söyleyerek gelir...!!!
-
ben yaptığına doğru demiyorum zaten....bidaha okursan sevinirim yazdığımı...
-
BANDE SADECE SANA SÖYLEMİYORUM ZATENNNN
-
ben adama mail attım bile. herkez atarsa adam bi hata yaptığını anlar belki.Hydi göreyim sizi..
-
hacı bunu sadece o söylemiyo diyorum..bi kariyer yapmış bilim adamları diyorum diyorum....
-
saçmalık...!!!
-
bi teklifim var küfret comda bi sayfa açalım buna .)
orda edebiliriz .)
-
muahahahahahah!
Valla süper bi fikir.
ama orda topic sahibine de küfür edebiliyosun ben açmam :)))
maillerine bakmıyor..
adamın okuyucusuyla bağı yok yaa..ne protestosu...
..
dipsiz not: ktulu'nun alıntı yaptığı can dündar yazısında adamın bahsettiği fahre 9/11 olayında kanım dondu...moore ve dündar biribirinin tıpkısının aynısıdır...ve can dündar moore'un tr versiyonudur..
hiç dikkat eden olmadımı??
kısaca; para versem benim bile belgeselimi yapar bu adamlar...!!