-
nesya83 e hak veriyorum.Bende iki yazarın da belgesellerini ve acaip tv programlarını seyrettim ve görünen manzara oydu.Kolayca aldatabilecek malzemeler kullanıyorlar.Mesela moore un bir belgeselinde bir amerkan denizaltı üssüne baskın yapıyorlardı orada nükleer roket bulunduğu gerekçesiyle , bu haberle yanlızca o olaylardan anlamayan insanları kandırdılar çok gülmüştüm.Çünkü gittikleri denizaltı üssü bildiğim kadarıyla nükleer roket bulundurmak için gerekli koşullara sahip olmayan , yanlızca balistik roket bulundurabilen ve denizaltılara naklini yapan bir üssmüş.En basitinden bu bir örnekti mesela...kandırabildiklerini kandırabiliyorlar çoğu zaman.Bazen de her ülkede olan şeyleri gösteriyor ülkesindeki insanların kafalarının yozlaştığını mafolduğunu filan söylüyor bu şekilde kendi saflarına insan çekerek televizyondaki tirajını artırıyor...gereçkten inanılmaz zeki bir yöntemi var tabi bunu yaparken.
-
ne kadar ince düşünürsen düşün...burda kurtlar vadisi geyiği seziyorum...yok o mit yok bu ajan ...PEKİ BİZ KİME GÜVENECEZ????
açıkçası benim için üç önemli yazar var türkiyede.Cezmi Ersöz, Nihat Genç ve can dündar...bu üçüde yeni nesil türk gencini bazı şeylere karşı uyandırmaya çalışıyor bence..Tabi mutlaka onlarında eksiği var...Mesela can dündarın bu kadar konuşmamızı sağlayan lafları.tabi ki de özür dilemesi gerekir ama infaz etmemek lazım hmen böyle değerler zor bulunuyor.
-
ya allah aşkına arkadaşlar başlıktan gelinen noktaya bakar mısınız?kurtlar vadisi....
niye biz bir konuyu adam gibi tartışamıyoruz da hemen sokak kavgasına,meydan savaşına dönüyor alan...
can dündara gelince;şahsen metallicayı sevmem bu konuda gocunmadım ama heavy metale de dokundurmuş galiba,biz de cümleten ona dokunduralım...
sert kalın taviz vermeyin!!!!!!!!!!
-
Stern kardeş sana şunu söylemek istiyorum :
Maddiyatın maneviyattan çok daha güçlü olduğu bir çağda yaşarken kimseye güvenemeyiz aslında.Can Dündar eğer buralara kadar gelmiş derecede bir yazar ise yazarken iki defa düşünmeli.Önce kimleri kandırabileceğini , sonra "çüş ya çok saçmaldım mı acaba" filan diye.Ben onun araştırmacı yazar kimliğiyle bu tür şeyler yaptığına hala daha inanamıyorum.Bu kadar tüyler ürpertici şeyler yazdıktan sonra hala onu savunmanıza da inanamıyorum arkadaşlar aydın diye bildiğiniz araştırmacı yazar elmaya resmen armut demiş , hatta Heimdall abimin söylediği gibi bir nevi faşistlik yaparak bunu söylemiş.Kendinize gelin derim ben...
-
konu çok farklı boyutlara taşındı.hatta başka anlamlar yüklendi.gerekli protestolar bence yeterince yapıldı.gerek burada gerekse mail atarak.bazılarımız başka yazarlara da mailler yağdırdı.bence burada da yeterince konuşuldu.tartışmanında bir adabı var.sırf tartışma olsun diye fikir beyan etmekten uzak anlamsız yazılar insanları uzaklaştırmaktan başka bir işe yaramayacaktır.
aşağıda milliyet gazetesinin temsilcilikleri yazmaktadır:
ANKARA: Fikret Bila Tel: 419 14 00 (7 hat) Fax:417 38 78
Ankara İdari Temsilci: Vedat Büyükyılmaz
İZMİR: Sevda Boduroğlu Tel: 464 20 00 Fax: 464 14 02
ANTALYA: Tel: 340 38 38 Fax: 340 38 23
ADANA: Muzaffer Bal Tel: 459 84 84 (PBX) Fax: 459 84 85
AVRUPA: Bülent Zarif Frankfurt Tel: 069/69 70 00 10 Fax: 069/69 70 00 20
bu da bana yetmez diyorsanız:
Doğan Medya Center, BAĞCILAR 34554 İSTANBUL Tel: 505 61 11
Haber Merkezi: (Fax) 505 62 33 Mil-Ha: (Tel) 505 69 45
BASILDIĞI YER: MİLLİYET OFSET TESİSLERİ
ulaşabileceğiniz yerler bunlar.burada önceden konuşanlar yeterince fikir beyan etmiştir.nacizane önerim yetkili insanlarla irtibata geçmenizdir.lafla gemi yürümez.
-
kurtlar vadisimi....yuHh yanii, nasıl bağladın olayı sen yaa((:
bir bölümünü bile izlemediğim bir dizi...bişiy diyemiycem ben şahsen(:
vee..
nihat genç konusunda yorumsuz kalırım..ama cezmi ersözle can dündarı aynı kefeye koyarsan bu topicte sana kızarım, çünkü cezmi ersöz hastasıyımdır..kendisiyle çok güsel bir sohbetimiz olmuştu ve nasıl bir düşünce yapısına sahip olduğunu az çok biliyorum...eğer güven konusunda can dündarı tercih edersen bişiy diyemem..
can dündarın genel yapısı beni çok rahatsız ediyor, genel tutumu..yani bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olayı..!
olay çok sapıcak, çok farklı boyutlara gidicek burdada ama neyse..hadi bakalım
konuşalım tartışalım...ne yapçaz başka
-
son derece saçma bir davranış bu elmaa malesef..
bir grubu tartışırken mesela o grubun elemanlarını mı aradık bugüne kadar ? veya bir yapımcıyı mı aradık ? ne alakası var şimdi bunun forumla.
-
şöyle alaka buluyorum.bu kişilere ulaşabilmemiz çok kolay.derdimizi anlatıp da dinlenilebilir olma olasılığı da var.hem dikkat edersen bir çok kişi tepki verelim diyor.tepki de bu şekilde verilir.ayrıca çoğunluk ortak bir nokta da birleşmiş bu da sayıca üstünlük demektir.
-
Bu adamın görüşü ne olursa olsun yaptığı şey "eşşeklik".
şşşşş Tuncay ayıp olluyoooo...
saygılarımla
pesimist
-
iyi o zaman bu forumda bir daha birşey tartışılırsa sen alta telefon numaralarını yazarsın muattabı olan kişilerin tartışma öyle biter...komik..