Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Can Dündar Ne Yaptı Öyle?

• Ktulu • 1 Ocak 2005 08:59 • #446241
    Olm karete sen de bırak şu eelmaa yağcılığını :)

Bari bu konuda rahat ver hem millet ciddi ciddi nu destekliyosun sanmasın :)
  • Ktulu • 1 Ocak 2005 09:03 • #446242
    karete ve saz ekibi????

Bu kadar aptalsan başka lafım yok......

Ben de uğraşıp duruyorum belki kafan dank eder diye...

Duvar aynı duvar.......
  • Serpent_King • 1 Ocak 2005 11:54 • #446246
    Yarın bi uzun saçlı sokağa kakasını yapsa , içip naralar atsa filan can dündar ertesi gün işte heavy metalin başka bir yanı parantez içinde "serseri" der.Bu tür embesil insanların çıkıp yazarlık yapabildiğini görmek asıl acı veren bana.Çok objektif yaklaşıyorum olaya müslüm gürses hayranı için de bu tür şeyler söylese yine embesil derim.

Bu tür adamların yaptıkları araştırma hiçbir tez ve antitez safhasına girilmeden yapılan son derece yüzeysel ve kişisel araştırmalar işte.teybe takmışda canı öldürmek istemiş.Böyle bir kişiye ben gerizekalısın derim hele bir de dinlediği grup metallica o zaman biz bu adama morbid angel , arch enemy filan dinletsek katliam yapar , onun tezine göre öyle oluyor çünkü.

Savaş çığırtkanı heavy metal miş..

ALLAH BELANIZI VERSİN...
  • LeTHaL_aNgLo • 1 Ocak 2005 14:22 • #446248
    millet buna çok büyük bi kampanyayla protesto etmek lazım forum yöneticilerine sesleniyorum bence diğer ünlü forumlarla birleşip gerekirse sokağa dökülmek lazım
    bu adamın geçmişteki başarıları hiç s**imde değil bizim gibi insanları türk halkına yanlış tanıtıyor.buna bir dur demek lazım artık
  • heimdall • 1 Ocak 2005 15:55 • #446254
    sana sonuna kadar katılıyorum Lethal!başarılı bir insansa daha fazla düşünerek konuşması ve yazması lazım ve Süha canımsın kardeş aynen sana da katılıyorum!:)
    Ve eelmaa sen bence çok iyi niyetli bir insansın ama bu adama fazla sempatin var ve gerçeği görmek istemiyorsun bence!
    abd düşmanı olmakla bunun bir ilgisi yok ve bu bizleri karalamaktan başka bir şey değil!
    eğer o kadar başarılı ve kültürlü bir insansa abd karşıtlığını daha uygun,objektif ve araştırarak yapabilirdi ama o öyle yapmadı ve bende hala yukarda yazdığım gibi düşünüyorum çünkü yazdığın cevap çok yuvarlak ve boş kaldı yani onun bu davranığını açıklayamadı ki bu nasıl olur da açıklanabilir onu da bilmiyorum!
  • eelmaa • 1 Ocak 2005 16:00 • #446255
    haklı olabilirsin heimdall
    ankarada gölgeye gelmişti orda konuşmuşluğum var.
    yani böyle düşünüyordu madem ne işi vardı orda anlamadım.
  • andresson • 1 Ocak 2005 16:06 • #446257
    Hala özür dilememişsin ne yüzsüz insansın sen elmamısın nesin? Ne demek karete saz ekibi bir de açıkla lütfen forumlarda seninle aynı fikirde olmayan bir açıklama yapılınca nasıl prim yapıyor ?

Madem bir laf attın açıklamasını da biliyorsundur.
  • eelmaa • 1 Ocak 2005 16:12 • #446259
    pardon ben mi özür dileyeceğim?
    söylediğin şahısların hakaretlerine maruz kalmışım niye özür dileyecekmişim.yanlışsın.

prim yapma olayına gelince hoşlanmıyosa cevap yazmak zorunda değil niye peşimden dolanıp papağan gibi sen haklısın, katılıyorum..vs gibi laflar ediyor sevmiyorsan birini konuşmazsın olur biter.
  • andresson • 1 Ocak 2005 16:16 • #446260
    Onlar gayet haklılarmış pes yani.
  • STERN • 1 Ocak 2005 21:38 • #446270
    tamamen haklısın eelmaa can dündar gayet sağlam bir eleman...ama yaptığının yanlışlığını bencede tamamen kabul etmeli...aslında ben metal müzik faşistlik mi derken sadece can dündarı katmadım...yapılan bir araştırma sonucuydu benim okuduğum...sadece can dündara yüklenmek yanlış...hadi biz can dündara yaptığı ayıbı gösterdik.hadi oda anladı diyelim.peki onca bilim adamı ve bilim adamına inanan onca insan..sizce onlar kendini siğneye çekecek mi?elbette hayır.bize her türlü b*kuu atacaklar herkesin dedği gibi şeytana taparız biz...bu leke daha kimsenin üstünden kalkmış değil.bi arkadaşımın evini polis aradı ya satanist midir diye.kasetlerini falan aldılar çocuğun..ve fakülteden aranılması istendi.dahane olsun....
    demem o ki düünyada bir çok insan böyle düşünüyo.vede düşünecek candündarı tartışıyoruz çünkü gerçekten DEĞERLİ BİRİ benim için...hadi o bi yanlıştır yapmış...ya bilim adamlarına ne yapabilirsini....