Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dave Mustaine'den Beklenmeyen Özür!!!

• Holy_Bastard • 5 Ocak 2005 19:02 • #446619
    Arkadaşlar duydunuz mu bilmiyorum ama Dave Mustaine şu ana kadar sürtüşme içine girdiği bütün herkesten ve gruplardan (Metallica , Slayer vs.) özür dilemiş.
    Medya aracılığıyla..
    Dimebag Darrell'ı(Allah Rahmet Eylesin)anmak için düzenlenen gecede sunuculuk yaptıktan sonra New York'a uçakla dönerken düşünmek için çok vakti olmuş ve hayatını gözden geçirmiş.Adam gerçekten güzel şeyler söölemiş yani.Benim merak ettiğim taraf özellikle Metallica üyeleri ne diicek?Veya Mustaine'in yaptığı şey hakkında ne düşünüyosunuz? Benim görüşüm müthiş bi adım attığı yönünde
  • cc_baran • 5 Ocak 2005 19:39 • #446622
    Mustaine'in böyle bir şey yapmaya ihtiyacı yoktu ama büyük erdem tabi ki. metallica elemanları aldılar alacaklarını. son albümlerini kıyaslayın metallica ezildi,dvdlerinde Mustaine'in istemediği görüntüleri koydular,buna rağmen Mustaine rock dergilerinde parladı,yani artık metallica tükendi,linkin park dinleyen çoluk çocuğa çalar oldular,herkesin kimin ne olduğunu biliyor,metalin kralı Mustaine'dir.
  • Serpent_King • 5 Ocak 2005 19:42 • #446623
    Bence iki grup ta 90 lardaki hallerine geri dönsünler o zaman amerikaya gdip kapılarının önlerinde yatarım...
  • heimdall • 6 Ocak 2005 04:03 • #446670
    barana sonuna kadar katılıyorum!
    mustaine bu piyasada bi tanedir onun kadar dürüst ve zeki başka biri yok bence!daha ne diyim!
  • cc_baran • 6 Ocak 2005 11:19 • #446677
    Mustaine'den ötesi yalan...

Mustaine metal aleminin en babacan,en delikanlı,en karizmatik şahsiyetidir. İmzasını almıştım babamızın,adımı bilem sordu,başka kimseye sormadığını biliyorum :)))

Mustaine : What is your name droogie??
    Ben : Baran
    Mustaine : Sorry?? *kulağını yaklaştırarak*
    Baran : Baran *kulağına yaklaşarak*
    Mustaine : Spell it *anlamayıp geri çekilerek*
    Baran : B-A-R-A-N
    Mustaine : Right??
    Baran : *aptal bir gülümseme*

...to baran...
  • delil • 6 Ocak 2005 12:27 • #446687

vayy bea baran sen megadeth çimiydin vay be a sende bizdensin artık megadeth in tüm albümlerini ezbere bilirim laf yok megadeth e
  • cc_baran • 6 Ocak 2005 12:37 • #446690

Megadeth'le yatar Megadeth'le kalkarım, "peace sells but who's buying" albümünden özenip de bc rich almıştım zamanında,2001 de tee burdan istanbul'a gittiydim,imza konser derken felç olduydum,ankara'ya döndüğümde kaş göz yara olduydu,pogo gazisi olduydum,Mustaine'e feda olsun dediydim...
  • pinus_antares • 6 Ocak 2005 12:39 • #446691

Abi bence bu güne kadar albüm satsın diye kılıktan kılığa girmeyen nadir gruplardan biri megadeth.Mustaine de madde bağımlısı olduğunu gizlemeye kalkmadı bugüne kadar.Ben böyleyim kardeşim banane diğerlerinden dei.Dürüstlük bu işte.Daha önce söylediklerinin ne kadar doğru olduğu ise seneler sonra bugün daha iyi anlaşılıyor.Niye özür dilemiş anlamadım¿

Metallica artık Avril'la filan yapar bişeyler.
  • Serpent_King • 6 Ocak 2005 12:49 • #446692

Ya Chris Poland tekrar gelmiş çalmış son albümde ne kadar sevindirik olmuştum :D
  • delil • 6 Ocak 2005 12:53 • #446694

yaw ben de o konsere gidecektim maddiyet özür dileme olayına gelince bence iyi olmuş megadeth metallica beraber konser versin james dave beraber çalsın