-
Uzadıkça Uzaycak
buradan bağralımda belki duyar marty geri dönsün marty marty
-
Uzadıkça Uzaycak
dave baba metallica kakadır di mi ?
ulan böyle düşünenlerde koltuk altımda ki kıl kadar zeka yoktur
-
Uzadıkça Uzaycak
eheeheh sen baya kıllısın o zaman.Pucahahascguasf!
Yok işin esprisi o.İkisi de iyidir.Sadece Metallica işin sonunda biraz bödöflemiştir ortalığa o kadar.
-
Uzadıkça Uzaycak
yok bence ikisi ayrı kulvarlar kardeşim bence karşılaştırmayalım link in park la korn u karşılaştırmak gibi
-
Uzadıkça Uzaycak
baranthalas
11 Ocak 2005 Salı / 16:29
dave baba metallica kakadır di mi ?
ulan böyle düşünenlerde koltuk altımda ki kıl kadar zeka yoktur
al işte...
-
başka bir sorun
ya benim anlayamadığım herkes birbirine bok atma yarışına girmiş, arkadaşlar biri megadeth, biri de metallica yapmayalım yau:)
asıl konuşulması gereken konu günümüz müziğidir, ya
farkındaysanız "solo" diye bir deyim kalmadı ya bu ne kadar acı bir şeydir, artık gitarı her eline alan "gitarist" olmuştur; gitar çalmak, gitarist olmak tek kelimeyle "yalan olmuştur" resmen..
-
valla mustaine en kralini yapmis...zaten kendisi de baba adam.bu metallica daha iyi sacmal1g1n1 da kim bu foruma yazd1ysa da hata yapmis....nese megadetin türkiye ye gelmesini dört gözle bekliyorum....h1mmmmmmmmmmm...
-
bak bizden biri daha,aslansın mkcervy :)))
2001 de gitmiş miydin?? deli bir konserdi. Mustaine kolu sakatlamadan önceki son turneydi. 2 saat buyunca çaldılar. köpek gibi yorulmuşuz. ve son parça geldi. "Holy Wars". allah dedi millet,bir headbang başladı abi,o yorgunluktan eser yok,krallar gibi sallanıyor kafalar,ne deliydi bea.. hey gidi Mustaine. "büyük s*kiciler" demişti babamız bize :))
-
Bu megadeth ankarya gelmezmi yaa
-
sanırım ankara ve istanbula avrupa turnesinden sonra gelecekmiş diye bi rivayet var...mart ya da nisan da olacağı organizatörler tarafından planlanıyomuş...kaçırmayın derim ben eğer konser olursa.mustaine bu sefer daha gaz olacak bence...yeni albüm de bomba zaten...sakın kaçırmayın sakıııın!!