Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dave Mustaine'den Beklenmeyen Özür!!!

• delil • 28 Ocak 2005 19:30 • #448782
    yaw bunlar gelse gelse istanbula gelir ben de gene gidemem
  • rickenbacker • 28 Temmuz 2005 14:25 • #479783
    Metallica VS. Megadeth Tarihçesi

[54 kez okundu]cc_baran
    8 Ocak 2005 Cumartesi / 20:44
    Mustaine söz yazımındaki ustalığı hiç bir metallica parçasında bulamazsınız,gitar teknkiği nası olur ondan öğrendik biz,müzikalite bakımından karşılaştırın bakalım onları,james gitar çalmasını bilmiyor,kirkün soloları beş para etmez,al eline bir megadeth tabı gel yanıma hakkıyla çal bakalım,kolay değildir,sözlerini okuyun Mustaine'in,allak bullak olursunuz,o kadar derindir ki. tartışmaya lüzum yok. ankara'nın en dandik grupları metallica coverlarıyla barlarda fink atarken kimse Mustaine solosuna girişemez,yemez çünkü,kalite değil piyasadır aranan. master of puppets ve justice for all'dur metallica diskografisi,bu kadar.

Konu

ne demek metallica diskografisi master ve justice dir ya! kill'em all da 10 şarkı var ve bunların 4'ünde mustaine imzası var diğer şarkılara noluyo motorbreathe falan? ayrıca kirk hammet mustaine'e ezilmemek için mustaine in emeği olan bütün şarkılara en güzel sololarını yazmıştır.(bkz.four horsemen)four horsemen da da albüm daha çıkmadan mustaine'in yazdığı sözler vardı mechanix de olan.mustaine gittikten sonra tamamiyle şarkının sözleriyle beraber bazı yerlerini değiştirdiler.ilk demo kayıtlarından biliyorum.ayrıca mustaine ride the lightning de bi ktulu da bi de ride t. light. da emeği vardır. heralde creeping death , fade to black , for whom the bell tolls şarkı değil .
  • physco_burock • 28 Temmuz 2005 15:00 • #479793
    asaleti yeter o adamın onun için ölüyordum rock istanbul da en önde izlicem diye her tarafım tırnak içinde kaburgalarım iki kat izledim ama en öne geçtim adam hala formundan hiçbişey kaybetmemiş hala babalar gibi çıkıyor çalıyor ve insanları çoşturmasını biliyor I love you Mustaine
  • imprecise • 28 Temmuz 2005 18:16 • #479818
    insanların hayat görüşleri ve yaşam tarzları değişir bunu kabul etmemiz lazım. evet metallica eski metallica değil, ama mustaine de eski mustaine değil. holy wars adlı parçayı yazıp, amerikanın ırak saldırısı sırasında "keşke bir silahım olsada bende gidebilsem" demiştir. bir turnede de bazı deathmetal gruplarıyla beraber sahne alacağını öğrenince "ben satanistler le aynı sahnede yer almam" diyerek bazı grupların turneden çıkarılmasını sağlamıştır.
    haa budurumda ne yapmamız gerekiyor derseniz, bence yeni albumleri alınmamalı ve eski albumlerle headbang yapmaya devam edilmeli. Bu grupların eskiye dönmesini beklemekde çok saçma olur, ne o zamanların kadroları kaldı nede o müziği yapacak heyecan bu adamlarda. malesef gerçek bu.
  • Leprosy • 29 Temmuz 2005 12:11 • #479895
    Bende duydum
  • superman • 29 Temmuz 2005 13:09 • #479901
    Metallica'dan ötesi yalan...

metallica iyidir hoştur da,herhangi bir gruptan hiç bir farkı yoktur gözüm de.özellikle metallica açıp da dinlemem.fakat megadeth apayrı bir tattır.metallica'nın hiç tornado of souls,lucille,train of consequences gibi şarkıları olmadı,olamaz.hatta kişisel görüşümdür metallica ucuz bir gruptur.üç beş tane iyi parça yapmışlardır gerisi hep kabak tadı vermiştir bana.
  • gokcen • 29 Temmuz 2005 21:13 • #479941
    canım benim!akıllı adamdır ,dahada bi sever oldum şimdi
  • Megadeth_33 • 30 Temmuz 2005 01:24 • #479964
    tüm yazılanları okudum ve sona gelince her diyeceğimi unuttum yaw.Kısaca IN MUSTAINE WE TRUST
  • grungeforever • 31 Temmuz 2005 15:59 • #480075
    Megadethçiler metallica ya bok atmakla megadethi yüceltmiş olmuyorsunuz.Metallica son yıllardaki içler acısı durumuna rağmen çoktan efsane olmuştur.Bi dahaki albümlerinde rap yapsalar bile metallica efsanedir.Ama metallica mı megadeth mi derseniz Megadeth bin kere Megadeth derim, o ayrı.
  • mechanix • 31 Temmuz 2005 18:35 • #480092
    ABI MUHTESEM KONUSMUSSUN YAW.SANA AYNEN KATILIYORUM.ARTI MUSTAINE I HEP KIRK LE KARSILASTIRIRLAR.BOYLE BISEY VARMI YAA.TABI KI MUSTAINE.