Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dave Mustaine'den Beklenmeyen Özür!!!

• cc_baran • 6 Ocak 2005 12:55 • #446696
    Mustaine'den ötesi yalan...

Megadeth turnesinde Nick Menza çalacakmış. bu nası haber ???
    :))))
  • Sipahi • 6 Ocak 2005 14:21 • #446719

Bende severim Dave mustaine'i. Olgunluğu nedeniylede sevgim daha da
    arttı.
    Allah kahretsin,Baran'a nispet yaparmış gibi olmıyayım da
    bende malmsteen'i çok sevdiğim zamanlarda konserinde penasını
    almıştım. (bu arada maaaşallah, malmsteen sağlam göbek yabmıştı.)
  • Serpent_King • 6 Ocak 2005 14:24 • #446720

Ben Menza sakat biliyordum...tabii ki süper haber.
  • redblues • 6 Ocak 2005 15:06 • #446721

lan kıral sen yinemi buradasın gitsene senin işin gücün yokmu
  • cc_baran • 6 Ocak 2005 17:17 • #446738

serpent iyileşti o,gruptan ayrılmasının sebebi sakatlığından çok kumara bulaşmasıydı,Mustaine'le araları bozulmuştu.
    Malmsteen'in neden göbek yaptığını bir topic'te yazdım,karısı türk,türk mutfağı,anlayın artık :)))
  • Sipahi • 6 Ocak 2005 18:04 • #446757

Biliyorum karısının Türk olduğunu, adı Burcu'ydu galiba. Neyse, çokta
    güzelmiş duyduğum kadarıyla, zaten güzel olmasa Malmsteen evlenmezdi
    herhalde.
  • Holy_Bastard • 6 Ocak 2005 18:13 • #446760
    Metallica'dan ötesi yalan...

Arkadaşlar Mustaine'i melek yaptınız ama Metallica'dan uyuşturucu ve tutarsız hareketler nedeniyle kovulan diğer üyelerdide ben mi yanlış hatırlıyorum?Bana kıskandıkları için attılar demeyin.Megadeth sevenlerde tanıyorum ama Megadeth HİÇ BİR ZAMAN METALLICA kadar iyi olamadı(Kızmayın benim görüşüm bu).Mustaine bence müthiş bi adım attı ama kendi grubundakilerle bile kavga etmiş bi adam.Deli-Dahi belki ama tutarsız bi herif.
  • cc_baran • 6 Ocak 2005 18:13 • #446761

güzel kadın,adı Elif,sonradan April olarak değiştiriyor.
    kadın güzel ama şirret,önüne gelene fırça kayıyormuş,şu ankara konserinde teknisyenleri falan azarlamış.
    neyse muhabbet cırcır vırvır'lık olmasın :))
  • cc_baran • 6 Ocak 2005 18:23 • #446762

Mustaine'in metallica'dan kovulma sebebi tamamıyla kıskançlıktır. evet Mustaine uyuşturucu kullanıyordu,evet Mustaine sapıtıyordu ama 80 başlarına ait konserlere bakınız,dinleyiciler "Mustaine is God!!" yazılı pankartlar asar. hep bir ağızdan Mustaine diye bağırırlar,Mustaine onların yanına gelir ve solo atar,hetfield ne yapacağını şaşırır ve şarkısına devam eder. 89 yılına kadar olaylı bir şekilde gelinir ve bir bakarız metallica kudurmuş para istemektedir. eski metallica kalmamıştır artık,yol değişmiştir çünkü Mustaine'de yoktur Cliff'de. ilk parçalara bakınız,çoğu Mustaine'indir. efendime söyleyeyim metallica neye yazıldığı belli olmayan parçalar yazıp müziğinde yavaşlama gösterirken Megadeth'ten savaş karşıtı bir "Rust in Peace",ardından kötü politikalara gönderen bir "Countdown to Extinction" çıkarır. metallica ne yapmaktadır?? loaaaddd,reeeloooadddd...eheheehe...Mustaine hayranına manyetiğini çıkarıp verecek kadar samimi ve içten bir adamken metallica üyeleri fanlarının yüzüne bakmaz,eskileri inkar eder ve bugün conconlara çalar. konu bu kadardır,metallica yoktur,başınız sağolsundur...
  • Holy_Bastard • 6 Ocak 2005 18:34 • #446766

Kirk Hammett'in sahneye çağırıp beraber şarkı söylediği türk'ten ve sıcakkanlılığından haberin yok sanırım.Ayrıca metallica'nın diskografisine bakarsan Her şarkının altında HETFIELD imzasını görürsün.Tabi yanında ya ULRICH ya MUSTAINE yazar.Ama HETFIELD hep yazar.