Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dave Mustaine'den Beklenmeyen Özür!!!

• Holy_Bastard • 8 Ocak 2005 18:07 • #447039
    Metallica VS. Megadeth Tarihçesi

Niye öpmiyim be abi.Al bi daha: Muck muck:)
  • delil • 8 Ocak 2005 18:09 • #447041

yaw kız olsan neyse abes kaçıyo bak bırak bırak lan bıraksana olim konu saptı bak kızacaklar
  • Holy_Bastard • 8 Ocak 2005 18:14 • #447042

Tamam be bıraktık.Dur ittirme bi.Çok meraklıyım tebrik niyetine öpmeye?Dur bende diğerlerini öpü...Kaçmayın leeen...Lan durun daha başlamadım!!!!!!
  • delil • 8 Ocak 2005 18:16 • #447044

Megadeth Megadeth olum yaw şu çocuğu biri öpsünde kurtulak
  • Holy_Bastard • 8 Ocak 2005 18:25 • #447046

Gerek yok.Yılışmayın kardeşim bana.Öpmeyin!!Aaaaa.Kaç git!İstemiyorum.Başkasını öpün:)))))
  • delil • 8 Ocak 2005 18:35 • #447051

Soru sahibi kızma yaw neyse konun şeydi dimi hah evet dave iyi etmiş
  • Holy_Bastard • 8 Ocak 2005 18:52 • #447054

Delil canım arkadaşım soruyu ben sordum:)AHhaaaaaaaAAaaaa..
    Neyse ben diiceiim dedim zaten uzunca.Metallica nedir megadeth nedir yazıyo orda...
  • delil • 8 Ocak 2005 18:58 • #447055

ok
  • pinus_antares • 8 Ocak 2005 19:25 • #447059

Galiba biz Metallica'ya biraz acımasızca davranıyoruz.Bizim jenerasyonumuza bu müziği sevdiren kesinlikle Metallica'dır.Load ve Reload'ı ben de severek dinledim.Ama sonra yaptıkları konserler, röpörtajlarında teknoya kadar tüm tarzları denemek istediklerini söylemeleri,ST-ANGER, beni çok hayal kırıklığına uğrattı.

Özür diliyorum şimdi Metallica'dan.Kim ne derse desin.Biz müziğin ne olduğunu onlardan öğrendik.Dünya'da böyle ses getiren bir grup olmasaydı,Türkiye gibi korsan satış pazarı bir ülkeye zaten az para kazanan ve zor dağıtım yapılan diğer grupların albümleri gelemezdi.Daha önce bu konuda yazdıklarımı unutun.Ama hayal kırıklığım hala devam ediyor.
  • Holy_Bastard • 8 Ocak 2005 19:38 • #447062

Sonuna kadar haklısın.Bende ayılıp bayılmıyorum St.Anger'a ama Metallica sadece St.Anger'dan ibaret değil ki.Herkes sadece St.Anger'a bakarak yorumluyo grubu.Metallica olmasa şu an metal dinleyen milyonlar başka bi şey dinliyor olabilrdi.Benide metalle tanıştırdığı için hayrnım adamlara.LP'den sonra başladım gerçi ama Nu-metal'i saymıyorum zaten...