Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dave Mustaine'den Beklenmeyen Özür!!!

• Holy_Bastard • 6 Ocak 2005 19:02 • #446773
    Metalustaine'den ötesi yalan...

Bence muhabbet Metallica vs. Megadeth olayına dönüyo.Germeyelim.Bu laf bana da geliyo.Sadece mustaine'i tebrik ediyorum.Ama Metallica benim için tektir.
  • cc_baran • 6 Ocak 2005 19:05 • #446776
    Metallica'dan ötesi yalan...

the four horseman diye bildiğin parça bütünüyle Mustaine'e aittir,hatta Megadeth'in ilk albümü "killing is my business...and business is good" da "mechanix" olarak bulunmaktadır,sözler farklıdır. call of the ktulu diye bildiğiniz parça da Mustaine aittir ve Megadeth'in "Rust In Peace" isimli süper ötesi albümünde "Hangar 18" partisyonlarına paralel gitmektedir,Hangar 18 çok hızlı ve karşılıklı solo atışmalı bir parçadır,iyi bir müzik kulağın varsa benzerliği kaparsın. hatta bir söylentiye göre Megadeth "Rust In Peace" albümüyle aldığı ödülün gecesinde Mustaine önce call of the ktulu'yu sonra "Hangar 18" i çalar. sonra da seyircideki tepkisizliğe bakarak "işte siz müzikten bu kadar anlıyorsunuz" der. metallica bir açıdan iyiydi,o da zamanında Mustaine ve Cliff gibi iki dehayı bünyesinde barındırmış olmasıydı.
  • Serpent_King • 6 Ocak 2005 21:13 • #446786
    Metallica'dan ötesi yalan...

lan kıral sen yinemi buradasın gitsene senin işin gücün yokmu

redblues ..

benim işim gücüm var..pazar günü istanbuldaysan saat 4 de başlayacak olan caravandaki konsere beklerim.Birşey söylemek istiyorsan ve laf sokucaksan özelden sok kardeşim şuraya benle uğraşıp ün kazanmak için yazı yazmayın rezil olmayın.
  • devilcry • 7 Ocak 2005 13:51 • #446833
    MetallicA'dan ve Megadeth'ten bundan sonrası için bişey beklememek lazım.90'lara dönseler bile artık bi manâsı yok çünkü artık 2000'lerdeyiz.bırakın onlar birer efsane olarak kalsınlar
  • pinus_antares • 7 Ocak 2005 14:14 • #446834
    Her ne kadar Metallica sonradan bozulsa da,şunu da unutmamak lasım: Metallica olmasaydı bugün dünyada metal müzik bu kadar popülerleşir miydi?Tamam belki şu anda hakikaten kendi miraslarının içine ediyorlar.Ama gerçekten çok önemli şarkıları var bunu unutmamak lazım.Para için değiştiler ve yaşlandılar.Ayrıca Megadeth de artık bir kısır döngünün içinde.Çok dürüstler bunu kabul ediyorum.Ve onları seviyorum.Ama artık yepyeni gruplar lazım bize.Yeni heyecanlar lazım.(Bu arada Dave Mustaine nin önceki söylediklerinin hala doğru olduğunu düşünüyorum.)
  • cc_baran • 7 Ocak 2005 17:53 • #446886
    Megadeth bir kısır döngünün içinde değildir ve eskiye dönmesine gerek yoktur. "System Has Failed" albümlerini alınız. gelin burada parçaları tartışalım.
  • delil • 7 Ocak 2005 18:22 • #446891
    Ben de bildiğin gibi değil 1 numaralı grubum megadeth tir

System Has Failed süper bi albüm olmuş gerçi favorim youtinasia ve c.t.ex.. diır ama
    bu arada kill the king i dinledin mi
  • shrine • 7 Ocak 2005 18:44 • #446893
    megadeth fanının dediği gibi:Dave MetallicA hakkında çok konuşuyor.tıpkı birinin hala aşık olduğu sevgilisinden konuşması gibi. dave de sonunda hatasını anladı ve özürünü diledi (tabi bunu fanı öyle dedi diye değil:P)
    birde dave i kıskandılar diye kovdular deniliyor o zaman kaza anında CLIFF i de öldüren MetallicA ydı ha ne kadar komik sadece gülüyorum belki de şuanda bir grubu olmayan ron mc govney in gitarına da kıskandıkları için bira dökmüşlerdir :)))))))))))))))
  • cc_baran • 7 Ocak 2005 18:45 • #446894
    dinlemem mi?? gaz ötesi bir parçadır,dı dı dı dı dıgı dıgı dıgı dıgı :)))
    favorim "Rust In Peace" dir,"So Far So Good So What" da alkolle birebirdir,headbangden kafa uçar...
  • cc_baran • 7 Ocak 2005 18:46 • #446895
    kaza anında cliff'i öldürmek?? ne dediğinin farkında mısın??