-
peh hepsi bir..ortalık malı oldular avril, amy lee bilmem kim..çıkıyolar rockçıyız diye 2004 te mtv de pop kategorisine soktular avrili.şahsen böyle bi utanç yaşamak istemezdim isimlerinin hakkını versinler ya bu ne
-
evet...
ya avril özenti falan diilllll
-
Müziğinden zevk almamız için önce o kız çocuğunun müzik yapmayı öğrenmesi lazım..Gidin işinize ya..Utanmadan bir de FUEL söylemiş..
-
rockcıların bu kızı dınlemesı ıcın rock yapması lazım.ama bu kız tipi kayık popçu kaltagından baska bişey degıl.
-
eğer rocker geçiniyosa bi zahmet rock yapıversin be..yoksa ben pop yapıyorum dese kimse şu an bunu tartışmaz zaten..
-
Avril'den beklerdim zaten...
MTV'ye ilk ciktigi dönemde gazeteciler soruyorlar: -Binlerce kisi konserlerinize sizi (tüm grubu) görmeye gelmis, bu senin icin nasil bi duygu?
Cevap: -Bizi degil,BENI görmeye gelmisler....
....
-
yeter artik kardesim biktik su avril lavigneden. dinleyen gitsin burdan veya konusmasin açmayin söyle forumlar özenti olmayan insanlar gaz oluyolar sonra. avril lavigne'in ne haddine ki metallica ve green day sarkisi söylüyo. ben o metallicadaki adamlarin yerinde olsam mtv iconda aglardim. ne hallere düstük ya. skater arkadaslarim agliyolar artik ya kiz o kadar taklitçi ki. ölse de kurtulsak yarabbim. onun o aptal sesini duymaktan biktim. kiz 2 yil önce punk sk8er chickti. simdi hardcore girl oldu. yakinda bu playboya kapak falan da olur he. beklenir bu aptaldan hersey. ölsün gebersin kurtuluyim sundan bi rahat nefes alalim .
-
karete
28 Ocak 2005 Cuma / 17:41
biliyorum buraya herkes kendi görüşünü yazıyor ama şunu hiç anlayamadım bir müziğin hoşumuza gitmesi için illaki rock mı olması lazım ? veya bu kız popüler diye özenti diye yaptığı parçaları dinlemememiz mi gerekli ???????????????
http://www.geocities.com/desertkarate/04121505.jpg
-
tek kelime diyorum sana bu kız özenti kendınden bırsey katmamıs bızden bırı dıyemıyorum bıle kendısıne.
-
gerizekalının teki.