-
harbi ya bi dinledm kac hafta muzık dınleyemedm sora..o sarkıdan sora kızı itlaf etmeleri gerekıyodu..özenti değil belki ama fazlaca kararsız bi hatun..bi karar wersin..böyle devam ederse gittikce istedigi r&b ye kavusucak..artık fanları da r&b fan olur bizde kurtuluruz:D
-
evet hatun fıstık da beyin yok beyin:D sarkılarını kac yasında yazmıs? 7 mi 8 mi?ya gitsin pop söylesin r&b falan(hem bak onu arzuluyomus zaten)ya da direk podyuma alalım kendisini..
-
eheheh sakamısın ya=)git de bi chop suey cover(cover demek yurek ister) dinle de gör..kapı gıcırtısı masallah =)
-
aynen arkadaş katılıyorum sana
heh sanki bişeyi değiştirebilecekler de yani..
ayrıca o kadar da özenti olduğunu düşünmüyorum pop söylüyorum desin otursun oturduğu yerde..
-
Özenti de neye özeniyor ki onu anlamadım...bana kalırsa müziği güzel.orasını burasını da açmıyor müzikle olay oluyor.Brithney spears gibi değil.karşısına almaktada haklı bence.
-
gölge etmesin başka ihsan istemez...
vasatın altı, ne idüğü belirsiz insansı bi varlık işte..
mümkünse cover yapmasın, kaliteyi yozlaştırmasın, iyi olanı kendine benzetmesin..
---------------------------------------
asortikleştirmeyin yiyin...
-
bence değiller yaşından dolayı diyolar olabilir çünkü ondan büyük rockçılar var dimii bence böyle fikrimi söledim... :P
-
evet avril özenti deyil ama cok gerizekalı sevenlerine saygım sonsuz ama avril hayranları sunu bilsinki avril göründügü gibi tatlı kız deyiil sadece o rolü yapıyor ve basarılıda....rolünde avrilin igrenc alıskanlıkalrıda var avril fanda cok irenc resimlerinide gördüm
-
ya avril özenti değil ayrıca onu tipi sirinliği tatlılığı için dinleyen varsa hiç dinlemesin çok sacma çünkü bir müzisyenin sesi ve adı üzerinde müziği önemlidir hepsi bu fazla kaptırmayın bence arkadaslar
-
ya avril özenti değil ayrıca onu tipi sirinliği tatlılığı için dinleyen varsa hiç dinlemesin çok sacma çünkü bir müzisyenin sesi ve adı üzerinde müziği önemlidir hepsi bu fazla kaptırmayın bence arkadaslar