-
niye gerizekalı diyosun?sevmiyosan yorum yapma ya da niye sevmediğini söyle direk gerizekalı dediğin için sen gerizekalısın
-
Bazı şarkıları güzel kendisi 5 para etmez özenti olduğunu düşünmüyorum o başlı başına tip biri :PpP(özürlü olduğunu düşünüyorum)
-
IYYYYYY
sen once onun kadar gitar çal ondan sora konuş
-
bu topicte bu zavallı kızcağızı koruyan beylere soruyorum ERKEKÇE cevap verin bu kız böyle incecik, her zaman rapunzel gibi uzun düz fönlü saçlarını savura savura kliplerde boy göstermeseydi, gözlerine o kadar dumanlı makyaj yapılmasaydı, kız 75 kilo ve svilce dolu olsaydı yine AVRİİİL AVRİİL diye inim inim inlerler miydi acabaaaa???
evet bu sorunun cevabını verin bakalım... zuhahahahhhhhhshahahahaaaaaa
-
alakası yok zaten özentiyle kendi tarzı var hatunun çok da tatlı bişey
-
acayip güzel sesli güzel bir vokal, nereye kime neden özensin anlamış değilim, özenti bile olsa dinlerdim şahsen :)
-
wasat bi müzik, wasat bi kız ne oLdugu beLLi degiL zaten soad ın chop suey ini katLediside ayrı bi meseLee acaba söyLerken kendindemiydi yoksa öyLe miLLet güLsün die mi okumuş !!!kötü kötü kötü...
-
wasat ki ne wasat..kediyi sinirlendirimişsin..
wake up..diye inlemiş..resmen bu..
*baranım sana tapıyorum*
-
valla yaa,o şarkıyı duyunca tabağa çatal sürter gibi hissediyorum,ya da limon yer gibi,ya da buzla ön iki dişime bastırıyolar gibi,berbat bir ses.
*ayşem avril mi kaldı yaa,bitti gitti ömrüm*
-
ya pikere hit yapmıyo içinden geldiini yapıyo tarzı bişi söölenmiş ohanesburg .bu karı da hit için kasmıosa ben de çanak antenim...artı hatun gitar çalamıyo aksesuar olarak kullanıyo gitarı..boynuna asıo kolye niyetine...hade her seyi geçtim hepsini bi yana attım bu kızcaaz kimdir ki koskoca system of a down ı .asak konusu yapıyo ya??kim oluyo dinnerken kendimden geçtiğim mükemmel bir sarkıyı alay konusu yapıyo??hayır adam akıllı biri gelse yapsa gene eyw dicem de sıkeytır boi al benden verdim sana o kız da verdi hey biz punk ız die şarkılar söleyen sümüklü böcek pembe kedicik kim olabiliyo onu anlamış değilim..