Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

avril lavigne'ye özenti diyenler haklı mı?

• mangdasire • 23 Şubat 2005 20:38 • #452770
    avrilin bi chop suey coverını biliyorum keşke bilmeseydim
    yorum yapmaya bile değmez
  • missrocker • 13 Mart 2005 14:28 • #455105
    hıc sevmem!!!
  • superman • 13 Mart 2005 14:51 • #455110
    onun skeytır boy diye bi klibi vardı.o dandik klibi çeken yönetmeni yiyim.hiç mi zevk yok,anlamıylar mı klipten neyin.

bi de avril lavigne i ilk çıktığında grup sandıydım,meğer kızmış.

o kızın o hüzünlü ifadesi var ya,onun suratının şeklinin öyle olduğunu düşünüyorum. her yerde öyle gezilmez yoksa.
  • the_distillers • 13 Mart 2005 18:30 • #455134
    no comment artik
  • _Nightmare_ • 13 Mart 2005 19:38 • #455139
    sonuna kadr..!!
  • MeDuSa_62 • 13 Mart 2005 19:56 • #455140
    zıçarım avril ınıza ha!!!
    yeter bre!!!!....pöööh!!!

bi daha bu topic e yazan avril olsun://
  • metaligirl • 13 Mart 2005 22:08 • #455147
    ya bu kızı manken yapsınlar bence... müziğe bulaşmasın... hem gerçekten işe yarar o zaman... ona çok daha uygun bi alan... zaten kızın müzikle alakası yok ki... gövde gösterisi yapıyo.... bari podyuma çıksın, harcamasınlar kızı...
  • sdqantaris • 14 Mart 2005 03:03 • #455168
    Yahu bu gençlik hiç değişmeyecek. Gençlikten de değil ya ne bu? Önemi göreceli olsa da bu kadar lüzumsuz bir konuda bu kadar çok laf nasıl söylenebilir ya anlayamıyorum. 17 18 yaşındayken ben, yine vardı bu muhabbetler ve ben yine içinde değildim. Hiç değişmiyor bazı şeyler.

Konu:Avril özenti mi?
    Bir: Özenti kelimesi kadar anlamsız bir kelime yok.
    İki: Yine de özentiden kastedileni herkes anlasa bile e yani kimin s.kine yarar bu insanın öyle olup olmaması?
    Üç: Bunun böyle olup olmadığını kanıtlayacak makam siz misiniz? Kime, neyi, niye kanıtlamaya çalışıyorsunuz?
    Dört: Bu kanıt kaygısından manevi çıkarınız ne ki?
    Beş: Bulunduğumuz yerden bi beş basamak yukarı çıkıp ne yaptığımıza bakmalıyız bazen, hepinize naçizane tavsiyemdir, dinleyin ya da iplemeyin farketmez.

Baylar bayanlar, tüm saygımla Avril öyleyse bir kere pıtısına değilse de iki kere pıtısına... Nedir ya Allahın bir yaratılmış, sunulmuş Amerikan teenager idolcüğü daha. Geçin, aşın artık. Dinleyin dinlemeyin ayrı mesele, müzik güzeldir değildir ayrı mesele. Ama şuna ayırdığınız vakte yazık, bu kadar kolay harcamayın kelimeleri de. Ya zeki, farklı insanlarsınız hepiniz, başka şeylerle uğraşın, müzik yapın ya müzik! En güzeli! Çalın, söyleyin, sallanın yuvarlanın, dansedin. (Kendimi 39 yaşta hissettim komik oldu ama neyse artık...) Benim de vaktime yazık, ruh sağlığıma da yazık. Delirdim yazdım yine bunca, şöyle meraktan neler konuşuluyor acep diye bir bakayım dedim, sinirlendim.

Tahminen yarınki konu: Manga Linkin Park özentisi mi?
    Ertesi günki konu: Megadeth mi Metallica mı?
    Sonraki konu: Rap mi türkü mü???

Saygı, sevgi.

Onur
  • the_distillers • 14 Mart 2005 09:44 • #455173
    ONURA -1000
  • bigboots • 15 Mart 2005 00:07 • #455300
    hatunun yüzü çok tatlı yaf.. müzikleri basit ve biraz da piyasa (ne birazı çok piyasa çok, kardeşim bile dinliyo o derece yani!!) ama ben bu genç arkadaşımızın özentilik olayına karıştığını hiç sanmıyorum.. (aslında sesi de güzel ama o gitsin pop söylesin!!)