-
yok,öyle bir şey olmadı. bak sevindirik oldum şimdi,anlık gerginlik,sigarasızlıktandır.
:)))
-
:))) normaldir... biliyosun ktulu da sigarayı bıraktı... o da asabileşmişti bi ara... :)) ya ben biliyodum zaten... senin tartışmaların bile öğretici mesela...
-
Şşş ne sigarası??
Demeyin yaw canım çekiyo... Can bu... :(
hepimiz birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz. mesela karşımdakini hemen düşman bellemeden önce biraz sabretmenin büyük faydası olduğunu öğrendim şimdi.
yalnız kibarlığımız bayacak insanları :))
-
abi konu bu mu ki sigara migara ne is?
-
kusura bakma konunu da böldük ama yeteri kadar aydınlanmış olman gerekir. hadi bakalım kolay gelsin.
-
ya bazı insanlar hala müziği solo atabilmek zannediyor..hey allahım yarabbim.
rap müzik değil pop değil o değil BİR TEK ROCK MÜZİK..öbürlerini kuyuya atalım üzerlerinede kireç dökelim..müzik forumlarına yazmamaya yeminliydim..
rap , R&B bunlar yeni tarzlar ve hepside süper..isteyen istediğinin dinler size ne be...
ceza konserine gittinizmi hiç....radyolarda süper kaliteli r&b şarkıları hiç mi duymuyosunuz..sağırmısınız..en azından dinlemiyosan susmasını bil!!!!!!!!!
-
solo savaşları :((
-
yaw abi o konunun çıkış noktasını anlamamışsın sen,bazı yazdıklarımı sildim belki bir şeylerin ucu açık kaldı ama apayrı bir mevzu o,ne inceden laf gönderiyorsun lan ? :))))
bana sigara vermeyin...
-
no smoking
no rapmetal
no linkinpark minkinpark
....