-
rap metal mi ilk defa duyuyorum kim dediyse sizi kandırmış rap nerde metal nerde yarRoCk nerde saçma bişi bu rapmetal :)
-
Abi ben rap i müziken sayamadığım için metal le yanyana koymaya bile utanıyorum amacının ne olduğu ap açık ortada para sadece para... ben inanmıyorum ikisinin birlikte iyi gittiğine (aslında rap cileri doğru yola sokmak için işe yarıyabilir...) herneyse ikisi birlikte asla birde şöyle düşünün genelde bütün özentiler bu gurupları dinler ve ortalıkta ben metalciyim diye gezer herneyse ben delirmden bitireyim şu yazıyı...sevgiler saygılar...
-
Bir çok metal grubunun doğru düzgün söz yazmaktan aciz gruplar olduğunu da söyliyim..
söyleme... hata edersin... ve ben de gülerim.. muhahahahaahahaa!!!!!
Sende Hiç Birşeysin Daha Müziği Öğrenememişsin !!!
Sevmediğin Müziğe yok demen O Müziğin Kalitesini Arttırır Çünkü RaP' e Yetişemessin...
sen rap'i yapısıyla değil insanlara saldırarak korumaya çalışıyorsun.. bu da rap'in gerçekten elle tutulur bir nitelik taşımadığını "rap severler" tarafından benim gibilere zorluk çıkarmadan ortaya koyuyor! bunun için teşekkür ederim...
Rap'te Gitar Yok Ana Kanal Yok Sadece Doğallık Var...
Biz Gitarın Tellerini Bir Aşşağı Bir yukarı Yaparak Melodi Çıkarmıyoruz
zaten gitarın tellerini aşağı yukarı yapmak her babayiğdin harcı değildir... doğallık? pohahahahaa... doğallık nedir sence???
-
hey allahım yarabbim!
-
metaligirl senden mükemmel bir dava insanı olur,bıkmadan usanmadan tartışıyor,yazıyorsun :))
boşver aslında yaa,herkesin müziği kendine,tak oradan bir Death - Scavenger of Human Sorrow. hem sen dinledin mi bu parçayı?? yorum alacaktım :))
Ayşa'ma bulaşanı yakarım...
-
ben, şahsıma laf söylendiği için tartışmaya devam ediyorum, kimse görüşlerime katılmak zorunda değil baran...
ya o parçayı arayacak zamanım olmadı... ama sende mp3'ü varsa mail adresimi ya da msn'imi versem bana yollayabilir misin???
-
ben, şahsıma laf söylendiği için tartışmaya devam ediyorum, kimse görüşlerime katılmak zorunda değil baran...
ya o parçayı arayacak zamanım olmadı... ama sende mp3'ü varsa mail adresimi ya da msn'imi versem bana yollayabilir misin???
-
böyle bir tarz gerçekten var mı bilemicem ama linkin park rock,metal,elektronik,rap bölümleriyle ortaya bir şarkı çıkartmış ve güzel de yapmıştır.ondan bundan özenmiştir ama olsun araya farklı bişiler katarak çoğu müzik dinleyicisini şaşırtmış ve iyi de bir başarı yakalamıştır.çok mu iyidir bilemicem ama para kazandıkları sürece bu işe devam edecekler,ve her neyse adı bu biçim bir tarz olmaya devam edicek(manga tutulmaya başladı bile)kim bilir yakında neler çıkar?
-
METAL=OLAĞAN ÜSTÜ Bİ OLAY
RAP=GÜRÜLTÜ KİRLİLİİ
METAL+RAP=DİNLENMESİ ÇEKİLİR GEREKSİZ BİR TARZ
-
GÖRÜLDÜĞÜ YERDE ÖLDÜRÜLMELİDİR!KAFASI KOPARILMALIDIR!DÜNYADAKİ TÜM TURNTABLELAR PARÇALANMALIDIR!İĞRENÇTİR!İMHA EDİLMELİDİR!AMA TEHLİKELİ OLDUĞU İÇİN DEĞİL SIRF BENİM CANIM İSTEDİ DİYE!O ÇOK SEVDİĞİNİZ EMİNEM PİSLİĞİ ASILMALIDIR!