-
bence bu yazdıklarında baya bi abartmıshsın rapi bea!!ben de cıkıp dogal sesimle aileme sevgilime ve diger rakiplerime kufurler yagdırırım.
metalde amac imkansızı basharmaktır.en uc noktaya ulashmak nedir bilirmisin ishte metalin temelinde bu gizli.gitarın teline her vurushta yeni ufuklar acarız genclerde.iclerini karatmayız bazı sheylerle.
ayrıca bazı RAPCIYIM diye gecinenler gibi studyo studyo dolashıp bashkalarının kıclarını yalamayız.
kapish???
-
METAL=OLAĞAN ÜSTÜ Bİ OLAY
RAP=GÜRÜLTÜ KİRLİLİİ
METAL+RAP=DİNLENMESİ ÇEKİLİR GEREKSİZ BİR TARZ
+1000000
The Wolfram
-
Bence siz neyi tartışıyorsunuz..Korn linkin park veya türkçe olarak MANGA NU METAL yapar bu müzik elektronik destekli rocktır Güçlü rock solo ve seri konuşma(RAP ama)ile de desteklenir..Grupların bazıları DJ executuner doğrumu yazdım neyse sahiptir.Böylece güzel POGO yapılacak müzikler ortaya çıkar.Ama bir ara ben daha lisedeyken bu metal girl hardrock gibi arkadaşlar BLUEJEAN in arkasına rapçileri boğacaz salaklar gibi yazıları yazar rap dinleyenlerde sizi derilerde öldürücez pis satanistler derlerdi ben bu salakları öldü biliyordum Bluejean de almıyomsanırım yine mi hortladılar nedir.
İsteyen ansının Ninnisini dinler sananeya
-
bence rap ve metal müzik tamamen birbirinin tezatıdır.ama zamanla nasıl değişik tarzlar birleştirilip yeni ürünler ortaya konmaya çalışılıyorsa gördüğümüz gibi metal ve rap müzik de birleştirilmeye çalışılıyor.ama bence tam birleşme olması mümkün değil ve bana göre bu kulağa hoş gelmez
-
ikiside sert,eleştiri ve isyan müziğidir, metalin müziğine rap vokal girince dahada sert oluyor bence...
bence bu iki müzik türü yanyana süper gidiyo.. herkese tavsiye ederim.. hatta bende böyle bi çalışma yapmak istiyorum...
-
bence hiçte gitmiyo elektro gitarın oldugu bır muzıkte rap olmaz elektro gitarın olmadıgı muzıkte ıse metal olmaz