-
ya, rock ile uzktan yakından alakası olmayan adamlar var burda... yine bir 50 cent rezaleti mi yaşanacak diye korkuyorum açıkçası(gerçi gitmedim geçen sene). Ama düşünsenize, rock festivaline gidiyorsunuz (adı rock festivali) etrafta hoppidi hoppidi tipler cezada, destiniy's child'da, moron5'te filan coşuyor... iğrenç bir görüntü. ama kabul etmeliyim ki çok iyi gruplar da var bu listede(muse, queens of the stone age, Velvet Revolver,Aerosmith... ohoo bi sürü) bu festivalin neye benzeyeceğini şimdiden söylemek oldukça zor. tamamen grup seçimine bağlı diyorum. Bu arada system of a down ***lerini nasıl getirecekler merak içindeyim. "türkler ve köpekler giremez" yazan tabela assınlar diye mi çağırıyorlar yoksa konserin başında "F*CK THE TUURKS!!" diye bağırsınlar diye mi?
-
İLK BOMBA THE CURE TÜRKİYEDE
3 EYLÜL DE SAHNEDE THE CURE HADİ BAKALIM
-
abi kesinlikle red hot ama nerdeeeeeee
-
Şebnem Ferah gelsin de gerisi farketmez
-
Zaten burda (yurdumda) değil mi kendileri.. ?
-
olsun festivalde bulusalım bi de kendileriyle :) özellikle sebnem'le
-
selam.kesinlikle sana katılıyorum.red hot gelmeli.bütün biriktirdiğim parayı vermeye hazırım yeterki coşalım
-
the cure is the best, fuck of the rest
the cure için gidilir bu festivale, ha bi de arada korn dinlenebilir vakit öldürmek için.. şaka değil gerçek!!
-
FRANZ FERDİNAND VE DE GREENDAY..ASLINDA INCUBUS GELMELİ..
-
gelmelisi melmelisi yok.. gelenlerin çoğu açıklandı, the cure ile korn'u getircez diye yırtınmışlar gariplerim, bu ülkede bi festivale iki ağır top çok bile..
franz ferdinand da greenday de seneye inşallah.. ama incibus gelmez bence!!