Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROCKN COKE 2005 E GELENLER BUNLARIN İÇİNDEN SECİLCEKMİŞ...

• MaD_Bassist • 3 Mart 2005 10:17 • #453780
    Abi brincisi ot bir seyirci topluluğu bir kac kafa sallayan dısında ayrıca rock adı altında hip hop sarkıcısı 50cent denen adamı getiriyorlar yaa bunun rock la alakası ne pop and coke deseler daha iyi olurdu gecen sene rock adına yapılan en sağlam festivaller rock station ile rock the nations dı eğer bu senede düzenlenise rock the nations daki bazı aksaklıkların giderilmiş olmnasını diliyorum ayrıca bu seneki rock station a headliner olarak Rage geliyor graveworm crematory ve mercanary ise gelen yabancı guruplaran sadece bir kacı izlenmeye değecek bir festival olacak belki rock and coke kadar büyük olmaz ama yinende Ankara da ki gelmiş gerçmiş en büyük festival olacağı kesin ayrıca ben derim ki fazla umutlanmayın gene bi rapci ya da hip hop cıyı gtirirler rock diye korn falan hikaye unutun onları ben derim siz bilirsiniz sevg,ler saygılar...
  • KurtMorrison • 3 Mart 2005 14:23 • #453798
    Santana'm1 Türkiye'ye eger bu ciddiyse tek bas1na gelse onun için 100 ytl degil 500 ytl veririm. Ama sanm1yorum.
  • Slayer_mania • 3 Mart 2005 16:00 • #453806
    Bunlardan mı seçilecek? Abi kızmada atıyormusun? Burada yazdıklarının en azından %90 ını getiremezler!
  • KaAaN • 3 Mart 2005 22:35 • #453874
    hangi rock festivali korn veya systemi getirebilir bilmiyorum

yok kardesim sallamıyorum ya en cok oy alanlar
    gelcekmis ama suan kyle(nasıl yazılıyosa bu) ve destıny chıld kesinlesmiş gibi bisey cok oy alıyorlarmıs..
    ama hangi rock festivali korn veya systemi getirebilir bilmiyorum diger festivallerin bütceleri baya az oluyo
  • tweeder • 4 Mart 2005 17:42 • #453961
    hangi rock festivali korn veya systemi getirebilir bilmiyorum

abi destekleyelim degetirsinler systemi yaw
    ben bi daronla konuşuyim
  • KaAaN • 4 Mart 2005 21:47 • #454019

insanlar neden böyle bi festivale karsı cıkıyor anlamıyorum
    tamam rock altında popcu getirdikleri dogru ama su festivalin haricindeki diger festivallerin organizeleri baya kötü oluyor
  • gokcen • 5 Mart 2005 01:50 • #454088
    !!

organizatörlere bela okusam acaba seneye liste daha iyi hazırlanır mı?
    gerçi son aldığım habere göre kylie 7 telli gitarıyla şov yapacakmış hemde kimle biliyormusunuz?özlem tekinle!!!
    rahmetli cem abim ne der;rock şişede durmaz,yurdum rockerının şişede durmaması ümidiyle!!!(boğazınızdan geçecek her bir yudumun, kafaya inecek bir bomba olacağını anımsayınız,umarım o bombalar bu PES(!)tivale yağar!)
  • bimilyon1 • 5 Mart 2005 01:57 • #454092
    !!

arap yağı bol bulunca... devamı bellidir zaten.
    böyle bir festivali bulamayanlar da var
    sene boyunca bi ton fest. yapılıyo bu memlekette eskiden bi b*k yoktu iki konser olcak diye 4 gözle beklerdik.
  • souls_for_rent • 5 Mart 2005 11:08 • #454128
    !!

Geçen yıl 50 Cent Reading Festivalinde çıkmıştı, rock n coke tan sonra... adamı su şişesi yağmuruna tuttular... çünkü o bir rock festivali. ama rockncoke, rock merkezli müzik festivaliymiş yani adamlar gelir şarkılarını söyler. herkes de onları dinler alkışlar. çeker giderler.
  • insubordinate • 5 Mart 2005 13:58 • #454142
    hiçbiri gelmesin abi!coca cola'nın düzenlediği rock!festivaline sokiyim böyle global markaların gövde gösterisi yapmak için düzenlediği organizasyona hiç bi rocker'ın gitmemesi lazım.yazılanların içinde bir kaç iyi grup var ama onlar bu etkinliğe katılırlarsa harbiden kolpadan farkları yokmuş dedirtecekler.bence gitmeyin,yoksa coca cola daha çok para kazanır,a.b.d'ye daha çok kazandırır,sam amca da daha çok silah alır.benim tercihim barışarock'tan yana olucak umarım bu sefer katılım daha çok olur