-
bi o eksikti zaten ama gelmiyor :)
-
666 cent
666 cent gelimiyormu tüh tüh
-
ROCKN COKE OLMALIMI OLMAMALIMI
KARSI CIKMAKTAN DAHA COK İLGİ GÖSTERİRSEK AYAKTA KALAN TEK FESTİVAL BU OLACAK GALİBA SİZ DERSİNİZ:?
halt etmişsin diyebilirmiyim izninle!bence aksine bu aptal organizasyonu protesto edip bir barışarock'ı ya da olmadı bir rockistanbul'u desteklersek hem daha fazla ROCK müzik için birşey yapmış oluruz hem de daha önce de yukardaki başka bir yazımda belirtmiş olduğum nedenlerden dolayı bu adamlara bir dur demiş oluruz!saygılarla.
-
ya güya gecen yıl erkin koray ilk olarak barısa rock cıkacaktı ama rockn coke baya bi para önermis ve hiç düsünmeden evet demis sende kendini veya varsa grubunu düsün güzel bi para verseler cıkmazmısınız rockn coke ben cıkmayan adamı pek tanımam herhalde
-
beni tanıyabilirsin bundan sonra!buarada daha fazla tartışmaya gerek yok!forumun başka başlıklarında da burda da fazlasıyla rock,coca cola ve müzik hakkında görüşlerimi bildirdim!artık dilimde tüy bitti anlatmaktan!kimsenin birşey anladığı yok!neyse saygılar.
-
herkesin düsüncesine saygım var arkadasım öyleyse öyledir niyetim tartısmak degil yanlıs anlama ama ben tam tersini düsünüyorum umarım basarılı bi müzik hayatın olur..sanada saygılar
-
sevdiğim gruplar rockn coke a gelirse çok üzülürüm.çünkü zaten gitmicem.ayrı ayrı konsere gelsinler.belki benim için pahalıya mal olur ama buna değer.
-
system of a down kabul etmemis gelmeyi
system of a down kabul etmemis gelmeyi
türkiyede dinlemek nasip olmayacak herhalde
ayrıca rockn coke da oylama bitmis yakında acıklanacakmıs ilgilenlerin haberi olsun
-
velvet revolver
Foo Fighters
muse
placebo
radiohead
the cure
the pixies
açıkçası bunlar gelse festivalin adı domates ve koala olsa bile umursiicagimi zannetmiyorum
-
kimsenin umursacagını zannetmiyorum bende
placebo ve radiohead gelirse gelirse harika olur
ikiside cok büyük olasılıkla gelecek galiba anlasmalar devam ediyormus