Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROCKN COKE 2005 E GELENLER BUNLARIN İÇİNDEN SECİLCEKMİŞ...

• _DiM_ • 1 Mart 2005 17:26 • #453441
    Bence KoRn biraz yawaş gelsin.Tabi çok isterim ama yavaş.Systemide unutun adamlar zaten ermeni,spiders bizim için yazılmış onuda unutun.Belki green day gelirde o ne işe yarar?
  • Kaiser • 1 Mart 2005 18:24 • #453444
    Abison iki festivalede gittim dar beyinle düşünmemek lazım Rock"n Coke" a rapçi kesin gelmeli dünyadada öyle bu işler adı üstünde festival amacı alternatif takılanları bir araya getirmek......
    Gelelimkim gelsine Türkçe
    KURBAN Direc-t kesin olmalı Pogo yapçak başka türk grup tanımıyorum sahne şovu falan müthişşşş..
    Yabancı
    Nu-metali severim keşke Korn Gelse ama bişlmeyen olabilir kornun gitaristlerinden kemik sesin mucidi gruptan ayrıldı onsuz albüm çalışmasına girdiler sittin sene gelemezler Linkin Park veya Evanescence gelebilir şu aralar tüm dünyada popülerler... Gönlüm CypressHill gelse Vursak birbirimize diyor ama!!!!!!!!bakalım.Marlyn Manson pek festival adamı değildir dAha ziyade kişisel çok takılır ama PARA $ napar bilemeyiz gelse iyidir
  • C-None • 2 Mart 2005 15:09 • #453582
    red hot gelse türkiye için çok iyi olur gerçekten..ama sadece Şebnem Ferah yeter o festivale:))))))
  • tweeder • 2 Mart 2005 16:31 • #453611
    festival hangi tarihte başlıyo ve bilet fiyatları ne kadar biliyomusunuz?Ben oraya system of a downı ve marilyn mansonu dinlemeye gidicem tabi gelirlerse
  • death_glory • 2 Mart 2005 16:45 • #453618
    ya aslında slash (velvet revolver)in buraya gelmesini çook isterdim ama o boktan festivale katılmasını istemem tabii ki onun yeri orası olamaz çünkü! çok aşağılayıcı olur yani!!!!
  • metalik • 2 Mart 2005 17:39 • #453647
    cidden system gelse çok iyi olur gerçi kaanın da dediği gibi adamların bizim hakkımızdaki fikirleri pek parlak değil ama para bu belki gelirler.yahu şu popçu ver rapçilerin işi ne anlamıyorum,inşallah pop ve rap azınlıkta kalır.Gelecekse aerosmith, audioslave,evanescence,radiohead,system falan gelsin.
  • the real aqua • 2 Mart 2005 17:40 • #453649
    Black Eyed Peas-gelsin farketmez

Blur-gelmesini isterimm yani

Coldplay-izlemek iyi olur

Evanescence-izlemek iyi olur

Faithless-izlemek iyi olur

Foo Fighters-gelsiiin!!!

Garbage-gelsiiin!!

Gorillaz-blur gelirse dogal olarak gelcek yani!!

Green Day-gelsssiiiNN!!!

Gwen Stefani-izlemek iyi olur

Korn-gelsin koşa koşa gelirimm!!

Lenny Kravitz--izlemek iyi olur

Limp Bizkit-gelsinnn!!

Linkin Park & Jay-Z (birlikte turnede)-sdce lp gelsin!

Marilyn Manson-gelsiiin!!

Maroon 5-gelsiiin!!

Muse -gelsiiin!!

Oasis -gelsiiin!!

Placebo -gelsiiin!!

Radiohead -gelsiiin!!

Red Hot Chili Peppers -gelsiiin!!

System of A Down-n*hh!! gelir!!!

The Cure-gelmelii kesinlikle!!!!!

The Prodigy -gelsiiin!!

The White Stripes -gelsiiin!!

Travis -gelsiiin!!

Velvet Revolver -gelsiiin!!

Direc-T -gelsiiin!!

Duman -gelsiiin!!

Erkin Koray -gelsiiin!!

Gripin -gelsiiin!!

Mor ve Ötesi-istesen de gelmez!!onları izlemek için barışarock a gidecen!!

Özlem Tekin -gelsiiin!!

Pamela -gelsiiin!!

Şebnem Ferah -gelsiiin!!

Teoman -gelsiiin!!

Vega-gelsiiin!!
  • KaAaN • 2 Mart 2005 22:27 • #453730
    tweedere

önceden 100 ytl konsere yaklasırken 125 ytl olarak düsünülüyormus ama simdilik söylenti yani ayrıca konser biraz daha erken olcakmıs temmuz sonu agustos bası gibi
  • KILLER • 2 Mart 2005 23:08 • #453743
    rock n boke

rock n coke değil rock n boke olması gerek rock şişede durmaz abi ki yine barışarock
  • _Carnage_ • 3 Mart 2005 00:01 • #453752
    rock n boke

System of a Down gelirse konserde uzaktan sniper la suikast yapılacakmış. Demedi demeyin (istihbarat KoRn)