-
Bence KoRn biraz yawaş gelsin.Tabi çok isterim ama yavaş.Systemide unutun adamlar zaten ermeni,spiders bizim için yazılmış onuda unutun.Belki green day gelirde o ne işe yarar?
-
Abison iki festivalede gittim dar beyinle düşünmemek lazım Rock"n Coke" a rapçi kesin gelmeli dünyadada öyle bu işler adı üstünde festival amacı alternatif takılanları bir araya getirmek......
Gelelimkim gelsine Türkçe
KURBAN Direc-t kesin olmalı Pogo yapçak başka türk grup tanımıyorum sahne şovu falan müthişşşş..
Yabancı
Nu-metali severim keşke Korn Gelse ama bişlmeyen olabilir kornun gitaristlerinden kemik sesin mucidi gruptan ayrıldı onsuz albüm çalışmasına girdiler sittin sene gelemezler Linkin Park veya Evanescence gelebilir şu aralar tüm dünyada popülerler... Gönlüm CypressHill gelse Vursak birbirimize diyor ama!!!!!!!!bakalım.Marlyn Manson pek festival adamı değildir dAha ziyade kişisel çok takılır ama PARA $ napar bilemeyiz gelse iyidir
-
red hot gelse türkiye için çok iyi olur gerçekten..ama sadece Şebnem Ferah yeter o festivale:))))))
-
festival hangi tarihte başlıyo ve bilet fiyatları ne kadar biliyomusunuz?Ben oraya system of a downı ve marilyn mansonu dinlemeye gidicem tabi gelirlerse
-
ya aslında slash (velvet revolver)in buraya gelmesini çook isterdim ama o boktan festivale katılmasını istemem tabii ki onun yeri orası olamaz çünkü! çok aşağılayıcı olur yani!!!!
-
cidden system gelse çok iyi olur gerçi kaanın da dediği gibi adamların bizim hakkımızdaki fikirleri pek parlak değil ama para bu belki gelirler.yahu şu popçu ver rapçilerin işi ne anlamıyorum,inşallah pop ve rap azınlıkta kalır.Gelecekse aerosmith, audioslave,evanescence,radiohead,system falan gelsin.
-
Black Eyed Peas-gelsin farketmez
Blur-gelmesini isterimm yani
Coldplay-izlemek iyi olur
Evanescence-izlemek iyi olur
Faithless-izlemek iyi olur
Foo Fighters-gelsiiin!!!
Garbage-gelsiiin!!
Gorillaz-blur gelirse dogal olarak gelcek yani!!
Green Day-gelsssiiiNN!!!
Gwen Stefani-izlemek iyi olur
Korn-gelsin koşa koşa gelirimm!!
Lenny Kravitz--izlemek iyi olur
Limp Bizkit-gelsinnn!!
Linkin Park & Jay-Z (birlikte turnede)-sdce lp gelsin!
Marilyn Manson-gelsiiin!!
Maroon 5-gelsiiin!!
Muse -gelsiiin!!
Oasis -gelsiiin!!
Placebo -gelsiiin!!
Radiohead -gelsiiin!!
Red Hot Chili Peppers -gelsiiin!!
System of A Down-n*hh!! gelir!!!
The Cure-gelmelii kesinlikle!!!!!
The Prodigy -gelsiiin!!
The White Stripes -gelsiiin!!
Travis -gelsiiin!!
Velvet Revolver -gelsiiin!!
Direc-T -gelsiiin!!
Duman -gelsiiin!!
Erkin Koray -gelsiiin!!
Gripin -gelsiiin!!
Mor ve Ötesi-istesen de gelmez!!onları izlemek için barışarock a gidecen!!
Özlem Tekin -gelsiiin!!
Pamela -gelsiiin!!
Şebnem Ferah -gelsiiin!!
Teoman -gelsiiin!!
Vega-gelsiiin!!
-
tweedere
önceden 100 ytl konsere yaklasırken 125 ytl olarak düsünülüyormus ama simdilik söylenti yani ayrıca konser biraz daha erken olcakmıs temmuz sonu agustos bası gibi
-
rock n boke
rock n coke değil rock n boke olması gerek rock şişede durmaz abi ki yine barışarock
-
rock n boke
System of a Down gelirse konserde uzaktan sniper la suikast yapılacakmış. Demedi demeyin (istihbarat KoRn)