Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROCKN COKE 2005 E GELENLER BUNLARIN İÇİNDEN SECİLCEKMİŞ...

• KaAaN • 7 Mart 2005 18:32 • #454441
    korndan HeadİN ayrılması grubu fazla etkilermi

korndan HeadİN ayrılması grubu fazla etkilermi sizce
  • insubordinate • 7 Mart 2005 20:07 • #454446
    [
    Böyle atıp tutmak kolayda sen hiç bir amerikan malı kullanmıyomusun??coca cola içmiyomusun?nasıl olsa seni kimse tanımıyo burda atıp tutmak kolay tabii..Bu konu hakkında erkin koray'ın çok güzel bir lafı var "amerikan gitarını kullanıp amerika aleyine slogan atmam"
    ama tabiyki coca colanın para kazanmasını bizde istemeyiz..

ya anlamıyorum sizi nerdeyse hepimiz amerikan malını kullanıyoruz gitarlarımız yediklerimiz giydiklerimiz hersey amerikan malı
    bazen düsünüyorumda coca colada calısarak
    kötü bisey mi yapıyorum
    rock müzik dinleyen amerikan malı yiyemez içemezmi mi türkiyenin bile milyon dolarlarca borcu var amerikaya
    baska bir festival bunların ki kadar iyi bi festival düzenlesin gitmem abi bende

hiç amerikan malı kullanmam,coca cola içmem,zaten gitar çalmıyorum.şunu açıkça belirtmek istiyorum beni tanımayanlar olabilir ama ben de kendimi tatmin etmek için foruma yazı yazmıyorum.amerikan markalarına harcadığınız paralar mutlaka kanlanacaktır bundan emin olun.bush yönetiminin yaptıklarını hepimiz biliyoruz.a.b.d nasıl ayakta kalıyor?bizim gibi gelişmekte olan ülkelerin,3.dünya ülkelerinin kaynaklarını kullanıyor,kendine kazanç sağlıyor bu parayı da silah sektörüne yatırıyor.biz ne kazanıyoruz?a.b.d'nin ortadoğuda ki hava üssüyüz!amerikan markaları bu ülkelerin halklarını amerikalılaştırmaya çalışıyor,kültürlerini yok ediyor.habersiz gençlik amerikan hayranlığıyla pembe dünyasında yaşıyor.ülkemizde bu durumdan pay almış durumda.ben a.b.d'ye para kazandırmak istemiyorum.
    amerikan şirketleri ırak'a akın edecek peki sonra?orası bitince?
    ben bu vahşet oyunuda rol almak istemiyorum.saldırgan politikanın parçası olmak,kendi ırkımı yok etmek,yaptıklarımla barbarca para kazanmak,birbiriyle bağlantılı kapitalist sistemin çarklarından biri olmak istemiyorum.(rock müzik kardeşlik demek woodstockları unutmayın)

not:erkin baba'ya bişey demek haddim değil ama ortada olan bi durum var bu insan yıllarca savaşa karşı mücadele etti,sonra da rock'N coke'ta sahneye çıkıp herşeyin içine etti.)

aha bi de barışarock'tan bi mesaj:rock şişeye sığmaz...
  • insubordinate • 7 Mart 2005 20:17 • #454448
    züpermen harbiden züper mü acabaaaa?

[49 kez okundu]superman
    5 Mart 2005 Cumartesi / 17:32
    barışa rock mış.
    bazı şerefsiz kişiler rock n coke düzenlemeseydi bu miskinler de festival düzenlemeyecekti.rock n coke olmasa barışarock da olmayacaktı.bi de bi halt yapıyomuş gibi övünmek sersemlik ve kendini bilmezliktir.ayrıca rock n coke ta çıkan gruplar daha iyidir.barışarock denen şeyi yapanlar utanmalı.

sana şöyle demek istiyorum iç çamaşırını taytın üzerine giyen insan
    HHHHHHHHHHHHHaaaaaaaaaaaasssssssssskkkkkkktiiiirrrrrrr
    ordan layyyyynnn.(abi çok utanıyorum,toplum içinde yaşayamaz oldum)
    ehe ehe ehelovvvvvv
    rock n boke foreveeeerrrr
    rock n boke rullllllzzzzzz
    herkezzzziii bekliyoruzzzz
    gelin de rock yapalım kyle ile
    ehe ehe ehelovvvvvv
  • superman • 7 Mart 2005 21:09 • #454454
    züpermen harbiden züper mü acabaaaa?

işte böyle salak olduğunuz için,siz kendikendinize festival düzenleyemezsiniz.anca bi ibinoş çıkıcak,size çemkirmek için fırsat çıkacak,ondan sonra müzik yapmak için değil de çemkirmek için festival düzenliyceksiniz.
  • Nofx • 7 Mart 2005 21:52 • #454457
    Bu yazdıklarını zaten herkez biliyor.Bilmediğimiz birşey söylersen daha iyi olurdu..
  • The_Kryptonite • 8 Mart 2005 00:25 • #454471
    korndan HeadİN ayrılması grubu fazla etkilermi

Bence etkiler
    Grubun diger gitaristi Munky sarkilar yazilirken Head den cok etkilendigini we hep onu izledigini soylemis.
    Tamam bazen sarki sirasinda ikisi de ayni seyi caliyor ama gene de iki gitar iyiydi.
  • KaAaN • 8 Mart 2005 18:59 • #454565

bence yinede korn gelsin ya
  • KaAaN • 10 Mart 2005 22:33 • #454817
    !!

bu kadar karamsar olmayın ya
  • KaAaN • 11 Mart 2005 22:40 • #454928
    herhalde benny benassi gelmesede olur ya
  • kkkgoatbari • 12 Mart 2005 09:17 • #454944
    valla blur,radiohead,pixies,greenday kesin gelsin!!!am bi saçmalık var yazılan listede;"system of adown"hiçbir zaman türkiye'ye gelmez!bundan emin olun!