[
Böyle atıp tutmak kolayda sen hiç bir amerikan malı kullanmıyomusun??coca cola içmiyomusun?nasıl olsa seni kimse tanımıyo burda atıp tutmak kolay tabii..Bu konu hakkında erkin koray'ın çok güzel bir lafı var "amerikan gitarını kullanıp amerika aleyine slogan atmam"
ama tabiyki coca colanın para kazanmasını bizde istemeyiz..
ya anlamıyorum sizi nerdeyse hepimiz amerikan malını kullanıyoruz gitarlarımız yediklerimiz giydiklerimiz hersey amerikan malı
bazen düsünüyorumda coca colada calısarak
kötü bisey mi yapıyorum
rock müzik dinleyen amerikan malı yiyemez içemezmi mi türkiyenin bile milyon dolarlarca borcu var amerikaya
baska bir festival bunların ki kadar iyi bi festival düzenlesin gitmem abi bende
hiç amerikan malı kullanmam,coca cola içmem,zaten gitar çalmıyorum.şunu açıkça belirtmek istiyorum beni tanımayanlar olabilir ama ben de kendimi tatmin etmek için foruma yazı yazmıyorum.amerikan markalarına harcadığınız paralar mutlaka kanlanacaktır bundan emin olun.bush yönetiminin yaptıklarını hepimiz biliyoruz.a.b.d nasıl ayakta kalıyor?bizim gibi gelişmekte olan ülkelerin,3.dünya ülkelerinin kaynaklarını kullanıyor,kendine kazanç sağlıyor bu parayı da silah sektörüne yatırıyor.biz ne kazanıyoruz?a.b.d'nin ortadoğuda ki hava üssüyüz!amerikan markaları bu ülkelerin halklarını amerikalılaştırmaya çalışıyor,kültürlerini yok ediyor.habersiz gençlik amerikan hayranlığıyla pembe dünyasında yaşıyor.ülkemizde bu durumdan pay almış durumda.ben a.b.d'ye para kazandırmak istemiyorum.
amerikan şirketleri ırak'a akın edecek peki sonra?orası bitince?
ben bu vahşet oyunuda rol almak istemiyorum.saldırgan politikanın parçası olmak,kendi ırkımı yok etmek,yaptıklarımla barbarca para kazanmak,birbiriyle bağlantılı kapitalist sistemin çarklarından biri olmak istemiyorum.(rock müzik kardeşlik demek woodstockları unutmayın)
not:erkin baba'ya bişey demek haddim değil ama ortada olan bi durum var bu insan yıllarca savaşa karşı mücadele etti,sonra da rock'N coke'ta sahneye çıkıp herşeyin içine etti.)
aha bi de barışarock'tan bi mesaj:rock şişeye sığmaz...