-
Ya gidin işinize, kim birinci seçmiş Cosmogirl dergisimi seçmiş?
-
allalaaa neden yalan söyleyelim ya da sallıyalımki
yalan yanlış sa zaten kabak gibi ortaya çıkar
-
Nirvananın şarkısı 25 yılın en iyisi
Nirvana grubunun söylediği Smells Like Teen Spirit adlı şarkı, son 25 yılın en iyi şarkısı seçildi.
VH1 televizyon kanalı, Nirvananın şarkısını son çeyrek yüzyılın en muhteşem parçası olarak nitelendirirken, şarkının, 100 şarkılık listenin başında yer aldığını duyurdu. VH1 kanalı tarafından hazırlanan listede yer alan 100 şarkı gelecek pazartesiden itibaren 5 gece boyunca izleyicilere sunulacak. Programlarda şarkılar video klipler eşliğinde sunulacak, ayrıca sanatçılarla yapılan röportajlar ekrana getirilecek. Smells Like Teen Spirit hakkındaki görüşlerini dile getiren GunsN Roses topluluğunun basçısı Duff McKagan, Bu gerçekten eşsiz bir parça. Şimdiye kadar yanlış anlaşılmış bir müzik türü açısından gerçek bir zafer. Şarkı başladığında adeta baraj patlamış gibi oluyor. diye konuştu. Listede, Nirvananın parçasının ardından Michael Jacksonın Billie Jeani ikinci oldu. Eminem Lose Yourself ile 4üncülüğe yerleşirken, Madonnanın söylediği Like a Virgin adlı parça 10uncu oldu. VH1 kanalı 2001 yılında da tüm zamanların en iyi 100 video klibini belirlemiş ve o tarihte Michael Jacksonın 17 dakikalik Thriller klibi birinci seçilmişti. New York, aa
12.06.2003
-
Hea Kara Murat'da benim zaten...
-
bi kerem bu sitenin kara muratı benim :)
bu haberin tarihine bak o zaman aldı yani aklında kalmamış olabilir. guns and roses müzikden sanırım anlıyordur ve onlarda kabullenmişler bu şarkının güzel olduğunu. neyse. ispatlı imzalı mühürlü belgedir işte :)
-
Michael Jackson neysede 25 yılda başka şarkı kalmamışmıda gidip Eminemi Nirvanayı seçmişler??!! Haber doğru olabilir... Önemli olan kaliteli bi organizasyonda derceye girebilmek!!! Tamam haber doğru diyelim ama AFFEDİLMEYEN arkadaşım organizasyonun kim veya ne tarafından yapıldığını söylermisin?? Ben bunu merak ediyorum?!...
-
Lose Yourself gibi bi şarkıyı ilk 5 e alan hemde söz konusu 25 yıl gibi uzun bi zamanken ilk 5 e alan bi organizasyonun ciddiliğinden ve kalitesinden şüphe duyarım...
-
AFFEDİLMEYEN arkadaşım organizasyonun kim veya ne tarafından yapıldığını söylermisin?? Ben bunu merak ediyorum?!...
zaten orada yazdıklarım benim değil o tarihli bir gazetenin haberi ve o haberde her ayrıntı yazıyor. yani nerede ve nasıl yapıldığı. 100 şarkı arasından sıyrılmış yani pop dinleyende oy vermiş rock dinleyende.
Lose Yourself gibi bi şarkıyı ilk 5 e alan hemde söz konusu 25 yıl gibi uzun bi zamanken ilk 5 e alan bi organizasyonun ciddiliğinden ve kalitesinden şüphe duyarım...
lose your self şarkısını bende dinlerim hoş bir ritmi var ama rap dinlemem. sadece slim esprili klipleri ile aklıma geldiğinde gülümsüyorum. yani antipatim olmadığı gibi kendisini sevimli de buluyorum. eğer sen şimdi dersenki sen bunu diyorsan o zaman müzikden anlamıyorsun o zaman bende sana yazığım haberi dikkaetle okursan orada guns'n roses ın bateristinin bu şarkı için ( smells like teen spirits ) nasıl övgüyle bahsetdiğinide göreceksin. sanırım o adamada sen müzikden anlamzın demezsin.
hadi dedin o zaman bir hafta süreyle yayınlandıkdan sonra bir ülke tarafından oy verilerek seçildiğine göre koca ülkeye siz müzikden anlamazsınız mı diyeceksin.
bunuda dersen artık bende sana bişe demiyeceğim :)
ayrıca müzikden anlamakda bu anlamda ne demekse ?
-
başlığa istinaden cevap yazıyorum.şu ölmeseydi bu ölmeseydi ee şöyle olmasaydı böyle olmasaydı diye geçmiş olayların üzerinden tekrar tekrar sorular sormak ve sorgulamak geleceği irdelememizi engeller.sürekli geçmişe bağlı kalarak şöyle olmasaydı diye paranoyalar yapmak geleceğimizi çürütür.olup olabilecek tek şey bu.zaten biz milletçe böyleyiz geçmişe bağımlı..o yüzden ileri gidemiyoruz.yolda yürürken her 5 adım ileri 2 adım geri gitmeye benziyor bu yaptıklarımız.
-
yok o iki ileri bir geri idi :)
bu kadarda net hatırlarım geçmişimi :)