Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cobain ölmese miymis? EE Cliff Burton ölmeseydi?Yeter ne konulardir bunlar.

  • mkcervy • 11 Nisan 2005 21:58 • #459920
    Cobain ölmese miymis? EE Cliff Burton ölmeseydi?Yeter ne konulardir bunlar.
    [24 kez okundu]Fetus
    9 Nisan 2005 Cumartesi / 22:59
    Cobain ölemeseymiş hiçbi değişiklik olmıcakmış çünkü adam zaten ölmeden önce grubunu dağıtmış, ayrıca nirvanayı hiç sevmem. Adamlar 3-5 akorla yapabilecekleri tüm kombinasyonları yaptılar, yapılabilecek bişi kalmayınca (yetenek olmadığı için) Cobain altın vuruş yaptı oda yetmedi kafasına sıktı... He sıkmasaymış noolurmuş hiç bişi olmazmış nirvana dağılırmış:D Ahhh Ahhh Cliff CLİİİİFFFF nie öldün?

    bende dinlemem çok fazla ama bu kadarıda haksızlık olur adamlara...3-5 akor ama adamların şarkı sözleri cidden çok güzel kurt cobain in seside güzeldi ayrıca...iiyi gruplardandı kendileri yani ne diyeyim artık sana kalmış..şarkıları kolay çalınıyo diye kötü denmez değilmi FETUS..!!??
  • Affedilmeyen • 11 Nisan 2005 22:29 • #459928
    smells like ten spirits son 25 yılın en güzel şarkısı seçildi bilmem haberiniz varmı ?
    ya bu şarkıya bu payeyi verenler anlamıyor müzikden ya da sizlerin müzikal anlamda onlardan fazla bilginiz var.
    ha bu göreceli o seçenlerin zevki derseniz o zaman kimsenin zevkine karışmayın
    yok bu zevkden ziyade bir sanatdır ve gereği gibi yapılmalıdır diyorsanız o zaman bu ödüle saygı duymanız gerekir.
  • blitzkrieg • 11 Nisan 2005 22:40 • #459932
    babalaarr baksanıza yahu beethoven ölmeseydi :)adam sağırken beste yaptı helal ona
    peki ya melih kibar ölmeseydi :( yaaa neyse haydi kolay gele
  • Affedilmeyen • 11 Nisan 2005 22:44 • #459934
    kulağı duymayan motzart'mıydı ?
    beethoven'mı ?
  • blitzkrieg • 11 Nisan 2005 23:09 • #459942
    beethoven hani son senfoniyi sağır yaptıya hatta filmi de var bu adam holladalı ya hollandalılar buna film çekmişler
    ama beethoven başta sağır değil
    ama mozartı bilmiyorum bildiğim kadarıyla onun kulak ta sorun yoktu yaa
  • Affedilmeyen • 11 Nisan 2005 23:15 • #459943
    5 yaşındayken birisi kulaktan oldu ama hangisi.
    iresil olduk bak şimdi :))
    bi de ressam vardı vangoh du galiba o da kulağını kesip yollamıştı
    bilirmisiniz o sanatçı vanlıymış aslen.
    makara yapmıyorum wala okumuştum ve bu gerçektir
  • grungeforever • 12 Nisan 2005 16:25 • #460004
    Adamın üstünden hala para kazanılmasıyla onun ne alakası var bunu birisi bana anlatsın.Nirvana ile ilgili her topicte birileri çıkıp adama britney muamelesi yapıyor.MTV zamanında günde elli kere videosunu yayınladı diye Cobain medya maymunudur diye atıp tutanlar piyasa olan her şey kötüdür mantığıyla olaya yaklaşıyorlar.2-3 akorla şarkı yapmak da kötü bişey değildir.Tabi bunu diyen Petrucci'den başkasını dinlemem diyosa o zaman haklıdır.
  • grungeforever • 12 Nisan 2005 16:30 • #460006
    Chuck'a saygımız sonsuz keşke yaşasaydı ama metalcilik sabah akşam punk'a sallamak değildir.
  • Fetus • 12 Nisan 2005 20:16 • #460036
    Cobain konusu kapanmış iyi olmuş... Ben Nirvana'yı severim Kurt'ü sevmem, çok abartıldı... Şarkı sözleri güzel, doğru. Bişi daha ekliyeyim S.L.A.T.S. sarkısı 25 yılın en iyi sarkısı seçilmedi sadece sıralamaya girdi!!! Nerden duyuyosunuz böyle şeyleri?!
  • grungeforever • 13 Nisan 2005 19:10 • #460196
    Yoo,seçildi.Hatta bir iki yıl önce de tüm zamanların en iyi şarkısı seçilmişti.