-
Cobain ölmese miymis? EE Cliff Burton ölmeseydi?Yeter ne konulardir bunlar.
[24 kez okundu]Fetus
9 Nisan 2005 Cumartesi / 22:59
Cobain ölemeseymiş hiçbi değişiklik olmıcakmış çünkü adam zaten ölmeden önce grubunu dağıtmış, ayrıca nirvanayı hiç sevmem. Adamlar 3-5 akorla yapabilecekleri tüm kombinasyonları yaptılar, yapılabilecek bişi kalmayınca (yetenek olmadığı için) Cobain altın vuruş yaptı oda yetmedi kafasına sıktı... He sıkmasaymış noolurmuş hiç bişi olmazmış nirvana dağılırmış:D Ahhh Ahhh Cliff CLİİİİFFFF nie öldün?
bende dinlemem çok fazla ama bu kadarıda haksızlık olur adamlara...3-5 akor ama adamların şarkı sözleri cidden çok güzel kurt cobain in seside güzeldi ayrıca...iiyi gruplardandı kendileri yani ne diyeyim artık sana kalmış..şarkıları kolay çalınıyo diye kötü denmez değilmi FETUS..!!??
-
smells like ten spirits son 25 yılın en güzel şarkısı seçildi bilmem haberiniz varmı ?
ya bu şarkıya bu payeyi verenler anlamıyor müzikden ya da sizlerin müzikal anlamda onlardan fazla bilginiz var.
ha bu göreceli o seçenlerin zevki derseniz o zaman kimsenin zevkine karışmayın
yok bu zevkden ziyade bir sanatdır ve gereği gibi yapılmalıdır diyorsanız o zaman bu ödüle saygı duymanız gerekir.
-
babalaarr baksanıza yahu beethoven ölmeseydi :)adam sağırken beste yaptı helal ona
peki ya melih kibar ölmeseydi :( yaaa neyse haydi kolay gele
-
kulağı duymayan motzart'mıydı ?
beethoven'mı ?
-
beethoven hani son senfoniyi sağır yaptıya hatta filmi de var bu adam holladalı ya hollandalılar buna film çekmişler
ama beethoven başta sağır değil
ama mozartı bilmiyorum bildiğim kadarıyla onun kulak ta sorun yoktu yaa
-
5 yaşındayken birisi kulaktan oldu ama hangisi.
iresil olduk bak şimdi :))
bi de ressam vardı vangoh du galiba o da kulağını kesip yollamıştı
bilirmisiniz o sanatçı vanlıymış aslen.
makara yapmıyorum wala okumuştum ve bu gerçektir
-
Adamın üstünden hala para kazanılmasıyla onun ne alakası var bunu birisi bana anlatsın.Nirvana ile ilgili her topicte birileri çıkıp adama britney muamelesi yapıyor.MTV zamanında günde elli kere videosunu yayınladı diye Cobain medya maymunudur diye atıp tutanlar piyasa olan her şey kötüdür mantığıyla olaya yaklaşıyorlar.2-3 akorla şarkı yapmak da kötü bişey değildir.Tabi bunu diyen Petrucci'den başkasını dinlemem diyosa o zaman haklıdır.
-
Chuck'a saygımız sonsuz keşke yaşasaydı ama metalcilik sabah akşam punk'a sallamak değildir.
-
Cobain konusu kapanmış iyi olmuş... Ben Nirvana'yı severim Kurt'ü sevmem, çok abartıldı... Şarkı sözleri güzel, doğru. Bişi daha ekliyeyim S.L.A.T.S. sarkısı 25 yılın en iyi sarkısı seçilmedi sadece sıralamaya girdi!!! Nerden duyuyosunuz böyle şeyleri?!
-
Yoo,seçildi.Hatta bir iki yıl önce de tüm zamanların en iyi şarkısı seçilmişti.