Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

parası olmayan nası müzik yapacak?????????

• ordabiyerde • 25 Nisan 2005 14:30 • #461951
    ya geçende bi bateri sordum .. öyle çok da süper bişeydeğildi ..adam bi milyar yuz elli milyon deyince hönk dedim valla .. bi yan flüt 245 milyon ... öğrenci adam nasıl alsın bunları ..
  • gizem_cobain • 25 Nisan 2005 14:35 • #461953
    çok anlamlı bi konuya değinmişsin..işte sorunumuz öncelikle bu bence;haklısın ezikliğimiz buradan geliyor..

ama şöyle bi durum da var;tırnaklarınla kazıya kazıya sahip olduğun eşyaların değerini daha çok biliyosun..mesela benim bi arkadaşın ailesi zengindi enstrüman alabilecek durumdaydı.bi elektrosu vardı,yeni gitar alınca eski elektroyu sahnede kırcağını söylemişti..soytarılıktan başka bişey değil.o gitarı kendi emeğiyle alsaydı biraz zor kırardı.
  • kafa-yok • 25 Nisan 2005 14:45 • #461958
    Sanat için yüreyi pır pır ediyorsa o adamın,elbet bulur parayı.gerekirse....
  • GTEDEN • 25 Nisan 2005 15:00 • #461961
    bu forumda rastladığım en anlamlı konulardan biri.

gerçekten de müzik yapabilmek maddiyatla doğrudan ilgili. hatta nice yetenekler sırf bu sebepten harcanıyor. kimi varlıklı insanlar da sıfır yetenekle biryerlere gelebiliyor. özel ders şu bu derken...

müzik dünyası da öyle bir yere gidiyor ki artık iyi ses alabilmek de birtakım elektronik oyuncakların kabiliyetine kaldı. yani atıyorum iyi bir gitarla yeteneksiz bir insan bile iyi çalıyor görünebilir. eskilerin müzisyenlerine baksanız, doors,beatles şu bu, kullandıkları enstrümanları ve kayıt tekniklerini şimdi kimse beğenip de kullanmaz. ama işte hala adları saygıyla anılıyor. aşık veysel'in elektro sazı mı varmış? diyerek konuyu bağlamak istiyorum...
  • kyakuz • 25 Nisan 2005 15:20 • #461969
    Sanat için yüreyi pır pır ediyorsa o adamın,elbet bulur parayı.gerekirse....

Pır Pır Ne demek :P
  • X-LoMBaRDo • 25 Nisan 2005 16:13 • #461991
    Biz nasıl yapıyorsak öyle! Bunun bir çözümü yok! Sağdan,soldan ne bulursa..Ya da çalışacak..Bu işler,Türkiye koşullarında böyle.Tabi içinizde çatlak sesler varsa hiç bulaşmayın ve sadece dinleyin müziği derim..
  • X-LoMBaRDo • 25 Nisan 2005 16:13 • #461992
    Biz nasıl yapıyorsak öyle! Bunun bir çözümü yok! Sağdan,soldan ne bulursa..Ya da çalışacak..Bu işler,Türkiye koşullarında böyle.Tabi içinizde çatlak sesler varsa hiç bulaşmayın ve sadece dinleyin müziği derim..
  • bigboots • 25 Nisan 2005 16:29 • #462000
    ee üniversite öğrencisiyiz malum.. bikaç ay önce aylığımın büyük bi bölümünü bi elektroya verdim hiç de pişman değilim.. ama 1 ay aç kaldım aç!! böööy böööy bööy..
  • nuri • 25 Nisan 2005 17:08 • #462010
    dostum basit çıkacaksın beyoğluna sesini yırtcan ama enstrüman bu seferde sorun sende kiralarsın
  • klavyeci • 25 Nisan 2005 17:31 • #462015
    Parası olmayan yaşamasın(kapitalizm gerçekleri)...