-
senin yaptığın gibi..ıkına sıkına ordan burdan kısarak arttırarak...
-
valla hakkaten ya, abi ne karizması, ne kızların hoşlanması ordan burdan emanet gitar istemekten,amfi uydurmaktan karizma mı kaldı... gerçi fanus varken az biraz daha müzik yapabiliyoruz ama o da bi on beşe çıkartırsa var ya, o zaman işte başbakanlıkta marshall anfi kırıp eylem yapıcam...yok pedalmış, yok kabloymuş, penaymış, ebowmuş derken tırlatıcaz...ben hatayı başında yaptım ama, bi bağlama alıcaktım, bi tane de mızrap...ohh mis
yok ya zengin olmayan ya da piyasa olmayan adam yapmasın bu işi kabus gibi ya...altı üstü bi kabloya 50 milyon dediler kıvılcımda...di marzio süper bi şey(aldım da ben)
-
Hakkaten paran yoksa birz zor iş..Tel aldım dün bas'a 30 dolar artık gerisini siz düşünün.SAğlam bir gitar almak istiyosan 500 doları çıkartman lazım..Studyoya verdiğimiz paralarda cabası..Saati 15 milyondan hesapla..Ama bu işe ilgi göstermeyen haftada bir eline gitar alan adamlar var arkadaşlarım benden daha sağlam aletleri var..Hep diyorum ulan adeletmi bu :))
-
iyi bir gitarla yeteneksiz bir insan bile iyi çalıyor görünebilir.
öyle olmaz o. Mesela sana bir uzay mekiği verseler kullanabilirmisin?
ayrıca teknoloji henüz bire-bir gitar sesi çıkaramamaktadır günümüzde.
arkadaşlar yetenek parayla-pulla ölçülemez.çalışarak kazanılır.
-
arkadaşlar çalışın didinin para geliyor. şu güne kadar 1500-2000 dolarlık alet edavat aldım ve hiçbiri için ailemden beş kuruş almadım. boş boş gezerseniz parasız olursunuz haliyle.
-
kesinlikle güzel bir konu. gerçekten para olmadan herşey çok zor. çoğu zaman yılıyor insan ama gerçekten müzik senin için önemliyse yapıyorsun birşeyler. mesela ben armut sattım. yazın da çalışmayı düşünüyorum yine.eğer birşey almak istiyorsan onun için parayı biriktirirken kendine sadece haytta kalacak kadar olan kısmını ayırıyorsun.ama sadece enstrumanla da bitmiyor yani. zor. ama imkansız değil. sadece çok çalışmak gerek. ben bir amerikan fat strat peşindeyim mesela...
-
Sana Yamaha Classic satıyim ben boşver o 1000 küsür YTL'lik davulu.
-
ya gerçekten zoe bişey parasızlık parası olmayan tek müzik değil hiçbişey yapamıyo bu ülkede kafede oturup çay bile içemiyo... müzik yapabilmek için yemek paramızı biriktirip bi gitar bateri vs. almaya çalışıyoruz...
-
boş boş gezerseniz parasız olursunuz haliyle.
Ne kadar salak bi laf.. Napalım okumayalımmı?
-
doğrusun :)