Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

parası olmayan nası müzik yapacak?????????

• UglyKidJoe • 8 Mayıs 2005 00:21 • #464598
    işalah. çok param olursa ortaklığa girerim bak senle!
  • TubeMaster • 8 Mayıs 2005 05:21 • #464621
    Üniversite öğrencileri yaz tatillerini boş geçirmeyip, değişik işlerde hem vakit geçirmek hem para kazanmak için çalışabilirler.
  • ibanetze • 8 Mayıs 2005 11:43 • #464630
    yapıyoruz zaten onu...yoksa aç kalırız valla...herkes bizi dürtmeye çalışıyo istanbulda...
  • C-None • 8 Mayıs 2005 20:30 • #464720
    hmmm üşenip günlerdir girmediğim foruma bak yahu..meğer tahmin ettiğim gibi geyik dolu değilmiş gayet iyi..aferim millet dermişim..:)))

konuya gelince..

abi haklısın bea..:(( ekipman almayı geç yoğun stüdyo dönemlerine girildiğinde bile elden akıp giden paralar var ya..anlatılmaz yaşanır denen şey bu sanırım..hani parayı harbi değer verdiğin bir şeye harcadığın için koymuyo giden para aslında ama bi bakıyosun lan cidden para kalmamış ya tost yemeye!!

özellikle evinden uzaklarda okuyan :((( üniversite öğrencileri için bu durum geçerli tahmin edildiği üzere..muhtemelen lisede okuyan X-lombardo adlı arkadaşın dediği gibi "biz nasıl yapıyosak öyle yapcan kardeşim!!" olayı zor yani demek istediğim. öyle black magic hi-hat kasarken surata şekil vermekte bitmiyo olay. sen de bir süre sonra anlarsın ve kafan allak bullak olur performansın sırasında. "olm şimdi stüdyo çıkışında ne yiyecem ben yahu?..hasstır be zili kaçırdım" gibi şeyler olabilir uyarayım..:) ha zaten bunları yaşamışsan ve öyle konuşmuşsan o da apayrı bi saçmalık uyarayım..

ekipmana sahip olmaktan hiç bahsetmedim çünkü ekonomik açıdan tek kelimeyle benim için imkansız..ne zaman hayal olmaktan çıkcak o da belirsiz.. anca kırıldıklarında ya da uçları kaybolduğunda baget alabiliyorum o da bi hafta yarı-aç dolaşarak mümkün oluyo.. zor cidden. parayı bulup eşşek gibi bi set aldım diyelim hadi ben bunu nereye koycam şimdi istanbuldaki eve koysam annem beni evlatlıktan reddetse, sonra da ben yetim kalsam sonra "bataklıktan zirveye" adlı bi film çeksem falan filan..olmaz tabi..burda eve çıkıp arkadaşın yarı-stüdyo modundaki odasına oturtsam seti o da olmaz bi o kadar da izolasyona para gitcek falan filan..nerden bulayım ben o kadar parayı bea?

hmmm.. baya bi doluymuşum yahu..
  • ordabiyerde • 8 Mayıs 2005 21:18 • #464773
    çalışmak çalışmak da nereye kadar?

müzik alet edavatında sınır yok baba. düşünsene bi bateri alıcam 1 milyar 150 milyon.. bunu öğrenmeye kalkıcam kurs parası .. evde de çalınmaz ki meret

zaten 1 milyar kazanmam için (3 ayda yani tatilde) bedenimden vazgeçmem gerekiyor heralde:)) sponra adımız gay bateriste çıkacak .. zillere vurmaya kıyamıyacam "ay dur bi "falan diyecem :))
  • C-None • 8 Mayıs 2005 21:24 • #464780
    puahahaha evet abi öyle işte..
    eğer yetenek varsa kurs şart değil..hani kendimden biliyorum..nihoahahaha:D üf ben de iyice cıvıttım ya.
  • ibanetze • 8 Mayıs 2005 21:41 • #464791
    baba sen de geyik yok falan diyosun, kendin getiriosun geyiği sonra, ne güzel dertlerimizi paylaşıyoduk, dağıtmayın ortamı, valla kızarım öyle şeylere...
  • muzo867 • 8 Mayıs 2005 21:47 • #464794
    satalım abee; hade pazara(son pantolona kadar)

doğru be yaw bi cort x2 ve marshall mg15dfx alcam diye az daha aç kalıyodum. neyse o devreyi atlattık 4 ayda, hala 40 milyon borcum var. ayrıca elektro ya geceli beri kız arkadasımla kavga ediyorum sureklı eksıklewrımden bahsettığim için bıkmıs ole diyo ne para kaldı ne huzur bea ama yine de ben elektromla mutluyum kim ne dertse desin. evde kalan son pantolon a kadar satmayı düşünüyorum(düsünüyorum oyleyse varım) ve bu ugurda sizlerin de aynı seyleri yapacagınızı düsünüyorum ne dersiniz arkadaslar satalım anasını satayım bea. hade bea yuruyun bea( fazla gaza geldim ben lavabo ya gidiyorum gorusuruz kendinize iyi davranın satısa devam):::::::::::::::)))))))))))))))))))))
  • muzo867 • 8 Mayıs 2005 21:50 • #464796
    abi içmiyorum ikisini de ben de boğazım dan kesiyorum ne yapayım lanet olsun açım keşke ramazan ayın da olsaydık iftar çadırına giderdim:(
  • ordabiyerde • 9 Mayıs 2005 20:02 • #464972
    satalım abee; hade pazara(son pantolona kadar)

benim pantolları kimse almaz:)