-
Sigara ve içki masraflarından kısmak en mantıklısı bence..
-
para deyince öyle trilyon falan değil arkadaşlar, yani bi marshall mode four bi de gibson les paul alacak kadar olsa...fazlası kötü müdür bilmiyorum hiç fazla parm olmadı
-
hay gözünü sevem forum dediğin böyle olur. bende aynı dertten muzdaribim. işalah bi davul alıcam artık kredi mredi çekip. ki yamaha düşünüyorum çok sağlam bi borç yapıcam cennet vade :)
bütün türk öğrenci müzisyenlere burdan kolaylıklar diliyorum allahtan. hepiniz için söz bu gece yatmadan önce bi dua edicem.
bu konuyu açtığın için de sana acayip teşekkür ediyorum hocam.
uzatmayacağım uzatırsam önce ekonomiden girerim allah bilir nerden çıkarım muhtemelen de küfür ederim bu duruma.akşam akşam bozmayalım azımızı :)
umarım istediğin enstrumanın kralını almak sana da nasip olur
:)
koray
-
hocam 7 senedir yüreğim pır pır etmekten pervane gibi oldu. anca bi çift crash e sahip olabildim.
gerekirse 1) barda kazanılan 3 kuruş fayda ediyo mu sanıyorsun?
2) napalım çalalım mı?
3) türbeye gidip dilek mi dileyelim?
4) yoksa sabah akşam dua mı edelim gökten zembille insin diye?
5) ya da bu maddeleri sıralamaya devam mı edelim?
sen daha iyi bilirsin hocam
-
kesinlikle haklısın ama asıl sorun şu : şu an istesek bile ne beatles ın ne de the doors un kullandığı beğenilmeyen o aletleri bile alamıyoruz.
-
buradan tüm müzik yapmaktan nefret eden fakat ailelerinin sonradan görme zengin aileler olmasından dolayı gösteriş amaçlı zorla müziğe itilen arkadaşlara sesleniyorum :
elinizdeki ya da evinizdeki kuyruklu piyanoları , bir gitarda kaç tel olduğunu bilmeden aldığınız Fenderleri , garajın bi köşesine depoladığınız Yamaha vb davulları , taşımaktan nefret ettiğiniz çelloları , yan flütleri , klavyeleri , bağlamaları , perküsyonları , hatta hiçbir zaman kullanmayacağınız amfileri ses sistemlerini köşelerinden çıkartın onların hakkını verecek adamlara verin. böylece onlara dünyaları vermiş olursunuz ve farkına varmadan büyük bir gururla vicdanınızı okşarsınız!!!!!!
mümkünse ben yamahayı alabilirmiyim? :)
-
bi tele de bana veriverin :)
gerçi epiphone var ama neyse...
-
robin hood çuluk oynıcam ya da noel baba falan olup müzisyenlerin yatak ucuna bırakıcam enstrumanlarını :)
-
güzel fikir aslında ha...bi gün çok param olursa yapıcam bunu...
-
gaza geldim gene...