-
abicim ne uzatıyorsunuz işte ,
rahat bırakın,kırmayın herifin hevesini..
yaptı bi yanlış kendisi de söylüyor,palyaçoluksa da palyaçoluk,
bilinç değilmi mevzu,
palyaço olup olmadıgının farkındaysa mesele yok..
-
alt yapıda bi klavye sana cok iyi olurdu...yaratıcılığına ve müziğine güveniyorum... Asla kendinden "mükemmelim" seklinde bahsetme , bırakda insanlar karar versinler... Senin iyi bi müzisyen olcagına inanıyorum ....
Haytımda gördüğüm en iyi bateriste sahipsin :( Talay Oflaz ).. sahip cık ona zor bulursun onun gibileri , belki hiç bulamassın..:)
Yolun Açık Olsun..... Başarılar
-
............tabi basçıyı unutmamak lazım..Onun hakkını yemiyelim.
Bu kadar yaratıcı bir basçıyıda zor bulrsun...
Ekibi iyi toplamıssın aslında , hemde cok iyi..En kısa zamanda konserine tam kadro gelecez.İzlicez, Dinlicez, Görecez... :))
-
arkadaşlar ayrıca barışarock ankara'da sahne alıyoruz bu sahneyi moğollar ve bultsuzluk özlemi gibi usta gruplarla paylaşıyoruz...hepinizi mutlaka bekliyoruz...konser tarihi:4 haziran cumartesi,yer:anıttepe parkı...ankaralı diğer gruplar kesinleşince size bildiririm..bu aralar çok konser veriyoruz artı bi de single işi olunca müzik adına baya bi yoğun oluyorum..ayrıca untmayın 8 mayıs biziz de crossfire,soulltary,magick,eren kömürlü band ve karaleke grupları sahne alıyor..hacettepe rock şenliğin de de yer alıyoruz...sponsorum olan stüdyo deep'e konserlerdeki desteklerinden dolayı şimdiden teşekkürler
-
hacettepe rock şenliği 5 mayıs perşembe sabah 10.30 da başlıyor..akşam 19.30 a kadar...katılım ücretsizdir..beytepe kampüsü yeşil vadide oluyor..şenlikte yer alan gruplar:,endorphine,fe-mail,eren kömürlü band,cinseddi,aperion,misantrope,nettlethrone,secrapiagor ve magick tir
-
merhaba bu sene üçüncüsü yapılacak olan barışarock'un ankra ayağı da oluşturuluyor.4 haziran anıtpark'ta yapılacak olan bu konser tam gün olup 6 veya 7 amatör ya da profesyonel gruptan sonra moğollar ve bulutsuzluk özlemi de sahne alıyor,bilet fiyatlarının daha belli olmadığı ama çok cüzzi bir miktar olarak düşünüldüğü bu konsere çıkması düşünülen gruplar türkiye de metal müziğin en önde gelen isimlerinden:almora,suicide ve crossfire,bunun dışında tabi birde karakedi adlı o muhteşem grup,çıkardıkları demo ile baya bi dikkatimi çeken birçok insanın beğenisini toplayan eudomonia,gitarist:eren kömürlü ve grup arkadaşları yani eren kömürlü band(e.k.b),geçtiğimiz yılda barışarock da sahne alan siyasiya band,
moğollar
bulutsuzluk özlemi
almora
suicide
crossfire
karakedi
eren kömürlü band
siyasiya band
eudomonia
bu grup listesi kesin bir liste değildir.çok ufak değişiklikler olabilir bunları ben bu forumdan sizlere bildiririm...
ayrıca düşüncelerinizi,isteklerinizi bu kanalda yazabilirsiniz..metal gruplarının ağırlıkta olması açısından bu listeye metal yapamayan 1 grup daha eklenebilir...bunu için bursalı olan ve geçen sene de barışarock'ta sahne alan Yolgezer eklenebilir ki zaten onlarla konuşuldu ve bir sorun yok..ama sizin önerebileceğiniz başarılı,ankaralı olması daha iyidir,gruplara da açığız
-
metal day 5
8 mayıs pazar günü ankara biziz rock bar da yapılacaktır.......giriş ücreti:5 ytl dir.....kapı açılış:14.00
-CROSSFİRE
(yeni albümü ile dinleyicileriyle tekrar buluşan crossfire,yeni albüm çalışmasından sonra ilk ankara konserinde)
-MAGİCK
(yılların eskitemediği ankaralı dev heavy-trash metal grubu tekrar sahnelerde)
-SOULITARY
(roxy finallerine kalan ankaralı grup final öncesi ankaralı izleyicileriyle buluşuyor)
-EREN KÖMÜRLÜ Band
-(ankara'da konserlerde kendini gösteren,kendinden sıkça söz ettiren gitarist eren kömürlü ve grubu..)
-KARALEKE
-(ankaralı heavy matal grubu,konseri çaldığı şarkılarla başlatacak)
-
single çalışmalrına bugün başlandı..mayısın ikinci haftasında ankar piyasasında olur heralde..ve dağıtım ve reklam könusunda sağlam çalışılır
-
eren elin baya hızlı galiba durmadan bişiler yazıyon kendinden bahsediyon böyle yapacağına koysana şuraya bir kaydını bazı şeylere biz karar verelim.
bak milyon1 diye bir üye var o ne güzel koyuyor kayıtlarını mütevazice,bizde dinleyip yorumluyoruz
http://www.turkrock.com/post497478.html
-
haklısınız şunu yapcam bunu yapcam demek yanlış,şunu yapyım bunu yaptım demek doğru,şimdi buraya kayıt koyardımda elimde eski kayıtlar var kendimi yanlış tanıtmış olurum,ankara'daysanız konserimize bekleriz veya single kayıtlarına başlandı bi hafta sonra falan size dinletme olanağım olabilir veya mail adresinizi yazarsanız ama çok fazla olmamak şartıyla sizlere konserrlerden kısa kesitler gönderebilirim, ama konserdeki kayıt yapan aletin sayesinde seslerde çok iyi anlaşılmıyor