Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

eren kömürlü band

• nere • 11 Mayıs 2005 00:08 • #465421
    ablalık görevini yaptığın için teşekkürler dilek..yanlış anlama tabi ki sana katılıyorum,bir türkiye vatandaşı olarak türkçe'yi doğru kullanmamız gerek
  • nere • 11 Mayıs 2005 00:11 • #465425
    tamam onur sana hitaben diyorumki bırak artık dalgayı gel güzel güzel yazışalım,ben senin istemediğin beğenmediğin megaloman cümleler kurmayım....
  • dilek • 11 Mayıs 2005 00:12 • #465427
    Bu arada türkçe yazma Türkçe yaz noolurrr :(

türkiye vatandaşı olarak türkçe'yi doğru kullanmamız gerek

haklısın abla sözü dinleyen çocuk :)
  • sdqantaris • 11 Mayıs 2005 00:14 • #465429
    Tamam. Benim için değil ama, kendin için yap ne yapıyorsan. Başkası kızar diye yapmayacaksan eksik kalsın. Gereksiz. Senin normal insan ölçütlerine dönmen öncelikle kendi kişiliğin sonra da kendi müziğin ve insanların sana bakışıyla alakadar. Ben beğensem ne olur o tavırları beğenmesem ne olur. Ama sen tevazüyü yakaladığın zaman, kendinle barışıp çok daha iyi şeyler yapacaksın. Huzuru yakalıyacaksın en başta.

Ama onur erbaş band olayı biter mi bilmem. Söz vermiyorum çünkü çok eğleniyoruz orada. Sen aklımdan bile geçmiyorsun artık oradakileri yazarken, hikayeler uydururken...

Saygı, sevgi.

Onur
  • Kaiser • 11 Mayıs 2005 08:11 • #465470
    BİR adam böyle değişemez
    Yalan söylüyoryaa
    7sinde neyse 70indede odur işte
    Sadece ben böyle olacam demek bu öyle oldum demek değil
    :-((

Not:Mangada ankaralı bir gruptu değilmi??
  • ibanetze • 11 Mayıs 2005 15:52 • #465520
    birincisi; ben seni tabi savunmuyorum, niye savunıyım ki,yani tanımıyorum bile...
    ikincisi, ben kişisel olarak kimseyle dalga geçmiyorum, durumun komikliği zaten almış başını gidiyo benimkisi sadece ölçüyü kaçırmadan konuyla oynamak(yani en yumuşak tabir bu), bakarsan benim yazılara eren şöyle yaptı, ondan nefret ediyoruz,yok bi bandda ben kurayım da herkese rezil ediyim gibi bi tavrım yok...şu forumda sevdiğim bi kaç kişi var,diğerleri hakkında hiç bir fikir biriktirmiyorum içimde, kaldı ki ben senin tavırlarından, yaptığın şeylerden hiç alınmadım niye alınıyım ki seninkisi çocukça bi şeydi çocukça şeyler yapmak o kadar da kötü değildir...hiç kimsenin kimseye böyle şeyler yüzünden saldırmaya hakkı yok zaten bakarsan işi abarttıklarında ben uzaklaştım o sayfadan bi daha das açmadım,,,şu an sana karşı hiç bi düşüncem yok, seviyorum falan demem kendini geliştirmeye çalışmana sevinmiştim, onla alakalıydı,,, neyse ama gerçekten gitar çalmaya ayırdığın vaktin bi kısmını kendine ayır, konserini izlemek isterdim ama istanbuldayım işte, gelemem ankaraya,,, hadi kolay gelsin...
  • sdqantaris • 11 Mayıs 2005 16:45 • #465529
    bakarsan benim yazılara eren şöyle yaptı, ondan nefret ediyoruz,yok bi bandda ben kurayım da herkese rezil ediyim gibi bi tavrım yok...

hiç kimsenin kimseye böyle şeyler yüzünden saldırmaya hakkı yok zaten bakarsan işi abarttıklarında ben uzaklaştım o sayfadan bi daha das açmadım

Bir saniye.Birincisi benim kimseyi rezil etmek gibi bir niyetim yok. Ben kimseye saldırmadım bu da iki. Töleranslı adam alması gereken mesajı alır. Mesajlar da saldırı içermiyor ayrıca.

Onur

Ayrıca "Allah allah?". Düne kadar adamın söyledikleri unutldu hemen de iki gün sonra mazlum mu oldu da ben "tu kaka" oldum. Eyvallah. Eksik kalsın onur erbaş band mand. Tölerans bu kadar düşükse hiç gerek yok. Ama salaklık bende tabii ki. Kaldıracak adam var kaldıramayacak adam var...

Onur
  • ibanetze • 11 Mayıs 2005 21:24 • #465590
    arkadaş ben, sen ya da başkaları öyle yaptı demedim ki,çocuk yapıyosun demiş, ben de, ben yapmıyorum dedim belki başkaları yapıyodur......yani ben bütün yazıları okumuyorum o bi yerde okumuşsa birinin yazdığı bi yazıyı benim onla bi alakam yok dedim işte...senin bu onur erbaş bandda da saldırı yaptığını falan söylemedim ayrıca saldırdığını görseydim o kadar geyik falan çevirmezdim...neyse sakına sana kastım olduğunu falan düşünme sadece durum biraz komik ona takıldım ben...
  • nere • 11 Mayıs 2005 22:50 • #465606
    umuyorumki zamanla dalga geçanler zamanla sıkılıcaklar...ve bende reklamımı artık kaliteyle yapmaya çalışacağım,sansasyonluktan biraz daha uzak,basamakları birer birer çıkarak kaliteye önem vererek ve gerçekten kaliteli bi iş yaparsam kalitem sayesinde isim yapmayı istiyorum tabi bunun için de çalışmaya devam ediyorum,şunu yapacam falan demiyorum umarım iyi icraatlerim olur ve hep beraber bunları kutlarız,amacım müzik denilen sonsuzlukta atabildiğim kadar çok adım atabilmektir
  • sdqantaris • 11 Mayıs 2005 23:00 • #465608
    Tamam anlaşılmıştır. Eyvallah.

Saygı, sevgi.

Onur