Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

eren kömürlü band

• karete • 7 Mayıs 2005 14:31 • #464502
    YOK YANILMIŞIM.

biz ailece gitmeyi düşünüyoruz
  • düşyılmaz • 7 Mayıs 2005 22:06 • #464560
    hacttepe rock şenliği

hürock da, neden bir tek 'siz'' beceremediniz şu ses sistemini eren kömürlü?

siz ve sizden sonrakiler gittikçe iyileşmekle beraber ,sistemi kafa patlatmayacak biçimde kullanabildirler?
    sizinki en açık haliyle biraz gürültüye benzedi.
    yanlış anlama,samimi bir yorum bu,çalabildiğini gösterdin ordakilere,hız yapabildiğini falan..
    ama ses sistemi(belki) ve gereksiz hız gösteri
    leriyle bir şey hissettiremedin sanıyorum kimseye..

gereksiz hız gösterileri gerçekten pek gereksiz..
    daha işlevsel hale getirmelisin..
    bir şeyler çalarken hızlı geçişler mesela..

''hız'' çalmak değil yani :)

hız ölüm getirir :D

gitarın başka işi yoktur,o şarkı söyler zaten,şarkı söylemekten başka işi yoktur.

gitarına daha güzel şarkılar çaldır.(malısın).
  • ibanetze • 7 Mayıs 2005 22:52 • #464568
    hacttepe rock şenliği

gitarı azami süratla çalmak falan acayip saçma bence, yani düşünsenize axl roseun estangedı 25 saniyede söylediğini falan...komik, tamam arada güzel bi iniş çıkış falan olsun da...ne biliyim ya, valla ben slash severim adam alıyo gitarı eline, ne demek istiyosa, gitara onu dedirtiyo...bence en iyisi budur...
  • karete • 7 Mayıs 2005 23:19 • #464572
    hacttepe rock şenliği

eren mi gitarı azami süratle çalıyomuş :D o anca azami süratle kendi kendini över :)
  • ibanetze • 7 Mayıs 2005 23:27 • #464573
    hacttepe rock şenliği

yok ben izlemedim, sadece hız iyi değildir, yani yukardakini dedim işte... :)
  • nere • 8 Mayıs 2005 00:19 • #464596
    hacttepe rock şenliği

ooofff oooffff oooffff yetteeerr,yine yanlış olan ne yaptım,ne zaman bana karşı tepkiniz bitecek.....
    ben kendimi övmedim sadece konserin güzel geçeceğini söyledim bunun nedeni ise 5 gruplu festival havasında olması ve crossfire,magick gibi grupların sahne alması,soultary'nin roxy finaline kalması üzerine seyircilerini gazlaması...hemen kendimi övdüğümü düşünmeyin artık biraz tutnduğum tavırlara güvenin................eren kömürlü
  • ibanetze • 8 Mayıs 2005 00:25 • #464601
    hacttepe rock şenliği

yakaladık nereyi, dalın :)
  • ibanetze • 8 Mayıs 2005 00:26 • #464602
    hacttepe rock şenliği

hehehhe
  • UglyKidJoe • 8 Mayıs 2005 00:27 • #464603
    reklamın iyisi kötüsü olmaz tabi ki. sağlam reklam yaptın forumlarda site tıkın arttı. hiç çaktırmıyosun!
  • nere • 8 Mayıs 2005 00:34 • #464605
    bana saldırmayın dost olalım hehehe,,beni yanlış anlamayın....
    ayrıca 10 mayıs salı ankara üniversitaesi tandoğan kampüsünde bi konsere çıkıyoruz saat 19.00 da sahne alıyoruz bizi bu konsere davet eden arkadaşlara teşekkürler özellkle ünsal'a ve melih'e teşekkürler