-
ABİ GERLDİM Bİ SUSUN DA SU ADAM CEVAP VERSİN BANA YA :)
GÖZÜNÜZÜ SEVİM SUSUN
VALLA ADAM HIZLI ÇALIYO BEN GÖRDÜM..
-
hacettepe rock şenliği
peki düşyılmaz cevaplıyorum öncelikle 11.00 da başlaması gereken konser,12.20 gibi elektrik çekilince soundcheck'e verilmesi gereken zamanın yarısını bile veremedik..5-10 dakka ses geldimi tamam başla,,,,biz çalarken daha bi çok şey ayarlanmamıştı,ayrıca o ses sistemindeki adama bi kıl olduk adam saykan'ın(bas gitaristimiziğn)pedelındaki ayarlarla oynadı..bizden sonraki 3.gruptan itibaren ses baya bi güzrlleşti adamlar herşeyin ayarını iyi yaptılar,davul monitörü ayarının dışında monitör ayarlarıyla uğraşılmış olmaması,hatta davul monitörü bile davulcumuz talat'ın istediği gibi olmadan geçiştirdik,,çünkü başlamak zorundaydık ışık sistemi yok ve 9 grup var kısacası zaman yoktu ve bizde daha tam kurulamamış ya da görüntü olarak kurulsa da işlevsel olarak daha tam kurulamamış ses sistemiyle çalamadık benim monitörümde basın sesi olmadığı için davul'un sesini düzgün alamadığım için ve buna benzer sorunları gruptaki diğer arkadaşlarda yaşadığı için biz o ses sistemiyle çalamadık....yoksa biz oraya seve seve çalmaya müziğimizi yapmaya gelmiştik ama çalarken çok rahatsız olduk..hatırlarsan ben son bi şarkı çalalım dedim ama gruptaki diğer elemanlar istemediler..ama sahnede de demiştim...ama bizden sonra zamanla işlevsel olarakta kurulan ses sistemi sayesinde gayet güzel müziğimizi dinledik ses sistemi gayet yeterliydi...bu konserde erken çıkmamızın nedeni ise müzik türümüz diyebilirim..
-
hacettepe rock şenliği
bu arada bana tutunduğunuz tutum bana hatalarımı gösteriyor o konuda eyvallah ama olay dalga boyutuna varınca o zaman canım çok sıkılıyor,çok üzülüyorum ve benim güç aldığım herşey bu işe başlamadan önce güç aldığım herşey birden bire yok oluyo,yaşama sevincimi kaybediyorum lütfen kendinizi benim yerime koyun ve o kadar dalgadan sonra neyapacağınızı bi düşünün ben zaten reklam yapacam diye yaptığım yanlışların farkına vardım,lütfen sizde biraz daha anlayışlı olun rica ediyorum
-
hacettepe rock şenliği
abisi sabahın köründe ışık sistemi lazım değildi bu bir.
ikincisi öten ciyaklayan bir aletin sesini kısarsın ötmemeye başar.
szi için açık söylüyorum.
herbiriniz benim sesim biraz dahabelirgin olsa diye de ugrastınız..
pedal ayarı da cok zor değildri,ayarlanabilri.
çalan adamlarsınzı,edevatınızın sahibi olarak, dilinden anlarsınız..
sayakn bir ara gitarı da bıraktı çalmam ben dedi..
garip göründü dışardan..
olamamalı bunlar..
reklam işine giritin bir zaman, sözler ciddi şelerdir, görünüt ve sesle sözü tamamlamak zordur..
insanlar, bizler yani çok konuşuruz, çok laf söyleriz..
orda mevzu şarkı dinletmek.
enstrüman değil.
3kişi bir arada ne yapablir o.
iki kişi bir kişini yaptıgı şeyi nasıl dinlenebilir hale getirir değil..
herşey zamanla .
yaşadıkça
.
açık olsun yolun(uz)
-
hacettepe rock şenliği
Ben iyi niyetliyim hep. Dalga geçmemin sebebi senin aynı davranışların üstüne bir de ukalalık ederek cevap vermendi. "onur erbaş band" olayına gelince o bir fenomen artık, seni aştı. Sen müziğini yap. Gerisini dinleyenler halleder. Adam gibi bir internet sitesi yaptır, bir iki de mp3 koy bir yere de millet dinlesin. Bunun dışında işini yapmaya devam et. Ve şunu da kabul et o dalga geçmeler olmasaydı da sen durup ben ne yapıyorum diye düşünmeyecek ve saçmalamaya devam edecektin. Sana kıl adam sayısı çok ve bunların nedeni senin tavırların. İlliyet bağı anlayacağın. Yoksa kimse laf olsun diye sana çıkışmıyor.
Biraz daha içine dön ve düşünmeye devam et. Eminim ki bir yere varacaksın.
Onur
-
hacettepe rock şenliği
sevgilş düşyılmazcım sana bu konuda katılmıyorum grupta üç kişi varsa ve iki kişisini duyamadan çalan elemanlar olursa üç farklı yerden sesler gelir ölçü falabn kaçar hele ki doğaçlama da tom lortaklığı falan kalmaz,ayrıca sabah tabi ışığa gerek yok ama bizle beraber 9 grup olunca bütün günü düşünmek zorunda kaldık ve soundcheck'i çok aceleye getirdik...neyse ama yorumların için sağol
beni sevmeyen adamlarv konusunda da ben sadece sabrediğyorum,çünkü artık ilk zamanlardaki tutummu değiştirdim ve düz<eldim,megalomanlık boş iş anladım bunu zaten 3,4 kez yazdım sanırım elimden geldiğince tavırlarımı normalleştirmeye çalışıyorum umarım zamanla insanlarda bunu anlar ve bana b.raz daha normal davranırlar,.....
-
hacettepe rock şenliği
seviyorum benbu eren kardeşimizi valla inşallah sorunları halleder de konserlerini izlemeye gideriz...
-
sağol ibanezete,ama onur erbaş band muhabbeti iyice koyulaşmış sanırım dalganın çıkış noktası ben olunca çok üzülüyorum,bugün ankara üniversitesi tandoğan kampüsündeydik organizasyondaki hatalar sonucu bir anda anfisiz,davulsuz kaldık ve çalamadık bizi o konsere çağaram arkadaşlara teşekkürler ama bizde çok garip olduk konsere çalmaya gidiyoruz ama bi bakıyon ses sistemi gidiyo,ankara üniversitesinde bu işi düzenleyen .....beye çok tepkiliyiz ben böyle organizasyonun neyse cuma günü de ankara üniversitesinde davulcumuzun şahir dışına gitmesi gerektiğinden çalamıyoruz,ney se çok üzülüyorum ama umarım yeni kıonser teklifleriyle karşılaşırız ve seve seve çalarız
-
Arkadaşım sen konser tekliflerini ve vereceğin cevapları düşünürken dilbilgisi ve imla dersi alsan fena olmaz. Mahcup olma yani hayranlarına..
"ama bi bakıyon"
"şahir dışına"
"çalamıyoruz,ney se"
ay çok eğlenceli:D :p
-
arkadaşımcım yazarken elimiz yanlış basıyor,aslında diksiyonu sen derece idare edecek biriyimdir...bundan sonraki yazılarımda imla kurallarına daha çok dikkat ederim,bu arada türkçe öğretmenliği okuyoruz heralde?