Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

eren kömürlü band

• ibanetze • 12 Mayıs 2005 15:55 • #465671
    ya ne diye ad yapmaya çalışıyosun eren, hasta mısın olm,hiç kimse sallamıyo malmsteenin ne kadar hızlı çaldığını(onun kadar iyi olmaya çalışanlar hariç) falan sen güzel bi şeyler oluşturmak için çalış, eğer başarı,para,şan gibi şeyler geliyosa bunlar bonusdur...yani güzel bi şarkı yazdığında bunun vereceği mutluluğu,emin ol diğer saydıklarımdan alamazsın bence olaya böyle bak, tabi ki çalış ama öncelikli hedefi şaşırma...işe yaradığını göreceksin, kolay gelsin hadi...
  • nere • 12 Mayıs 2005 23:25 • #465733
    ben ad yapmayı tabi isterim ama bunu da müziğimle yapmak isterim,aynı düşüncedeyiz ibanetze birinci hedef kalite çünkü en iyi reklam kalitedir
  • nere • 15 Mayıs 2005 23:43 • #466262
    meraba arkadaşlar tutumumun değişmesi üzerine bana daha dostça yaklaşılmalar oldu..arkadaşlar artık bundan sonra megalomanlık yok diye bi laf yalan olur çünkü bu benim içimde yer alan bir özellik ama bu kötü özelliğimi sizlere yansıtmam yanlıştı bundan sonra sizler karar verin,sizi megaloman ve bazen de komik tavırla5rımla rahatsız etmeyeceğim.her zaman da biliyorumki gitar işi bitmez,gityar bi sonsuzluktur ve benim yapabileceğim ise bu sonsuzlukta ilerleyebildiğim kadar ilerleyebilmek
    neyse
    yeni icraartlerimin haberlerini teslikler olmazsa bu forumda da yazarım,dalgacı tutumlarından vazgeçen anlayışlı olan tüm arkadaşlara teşekkürler....
    elimden geldiği kadar kaygım kalite olacaktır çünkü
    en iyi reklam kalitedir....
    saygı,sevgi
  • nere • 17 Mayıs 2005 00:30 • #466423
    şu an kayıtlarını yaptığım "efes "adlı şarkımımyer aldığı single bu hafta içnde piyasaya çıkıyor gibi,ya da önümüzdeki aylarda yalnız bu şaka değil albümüm çıkabilir,şuanda bitakım görüşmelerle uğraşıyoruz ki .. ya neyse ufak bi çaktırma olarak algılayın olumlu veye olumsuz gelişmeler olursa zaten bildiririm,bu arada barışarock ankara'nın da bi hatırlatmasını yapayım,4 haziran ankara anıtpark'ta oluyo ve eren kömürlü band olarak bizde sahne alıyoruz......haberler böyle saygılarımla