-
ooffofffofff konserden geldim epey yoruldum.onur erbaş band diye benle dalga formu açmışlar,,ne yapıyım eğlensinler çocuklar
-
-
ULAN CÜCÜK. YİNE İYİ NİYETLE TURKROCK.COM'DA HAKKINDA İYİ BİR ŞEY YAZMIŞTIM AZ ÖNCE BAŞLIĞI KALDIRDILAR. YİNE YANILMIŞIM. ADAM OLDUN DA KAFA MI BULUYORSUN ŞİMDİ DE BENİMLE. YAKALAMIYIM. OF OF DALGA GEÇİYOLARMIŞ DA EĞLENSİNLERMİŞ. BİR DE KÂLE ALMAMA TRİPLERİ... VAY VAY VAY. TAMAM ÖYLE OLSUN. ÇOCUK KOVALAMASIN AMA SENİ DİKKAT ET.
Konur Dost'un önünde yakalarım bak seni, öperim sonra. Geçen gördüm sanırım seni, sakal bırakmışsın... Oydun herhalde. Çünkü gözlerim kamaştı ışığından. Ampulüm benim.
Onur
-
eren kömürlü ve dili
Bu eren hep kömürlü mü doğal gazlısı yok mu ?
-
-
Eren'den inciler...
hürock dan bahsetsene eren kömürlü biraz.
neden öyle oldu merek ediyorum cidden?
-
ankara üniv tandoğan
oke eren konseri izlicez salıyı bekliyoruz.umarım cuma günü bi terslik olmaz ayrıca....
-
arkadaşlar benle dalgA GEÇENLERİ UMURSAMADIĞIM yanlış..onların yüzünden moralim bozuldu..zamanında yaptığım yanlışlar yüzünden hala çok üzülüyorum.canım sıkılıyor.bi müzisyenin başına gelebilecek en kötü işlerden kendinizi benim yerime koyabilirseniz anlarsınız.rica ediyorum biraz daha anlayışlı olalım.yaptıklarımdan dolayı özür de diledim ama hala beni çok üzüyosunuz ve nezaman normal bir tepki alacam o günü merakla bekliyorum tas.ak olan olmaktan çok sıkıldım.....rica ediyorum ben sizin hoşunuza gitmayan cümleler kurmayım ama sizde bana normal davranın bu işe başlamadan önce böyle olacağı hiç aklıma gelmezdi
-
ABİM KENDŞNE GEL BİR SİLKİN HALA NE DİYORSUN YAHU!
SANA BİR SORU SORDUM CEVAPLAR MISIN?
O SES SİSTEMİNİ NEDEN BECEREMEDİNİZ?
HİÇ Mİ BİR MİKSERLE İKİ BÜYÜK HOPARLÖRLE KARŞILAŞMADINIZ?
NEDEN ÖYLE OLDU ???
-
müzisyen dediğin mütevazi olmalı kendi reklamını yapmamalı örnek gösterilmeli kişiler tarafından birisi eren diyince dalga geçiyoruz bırak sen bu reklam işini gelebileceğin noktaya ozaman gelirsin merak etme senin yaptığın reklamı ancak dansözler yapar