-
ama yazamıyorum bir türlü...
-
işte sorun da burdan kaynaklanıyor..yanlışı görüp susan ve hiçbirşey yapmayan da yanlışın parçasıdır...
-
ya arkadaşlar sorun şuki abuksubuk topiklerin mesaj sayısı 100 50 yi geçiyo bu başlıkta ise sadece 33 msg var bu da zaten herşeyi ortaya çıkarıyo
-
ben başlığı açtım .. elimden geldiğince de mantıklı topicler açmaya çalışıyorum e daha napiym?:))))
-
lafa gelince herkes iyi ..haniyada cevaplar?:)))
-
sen de uyuyosun.sonra gelmiş burda uyanın ayağı yapıyosun.sen uyuduğunun farkında değilsin.
-
Alalaaa nas1l uyuyomusum ben anlat bakal1m????
-
ben duydukça birileri kulaklarını ve beynini kapatıyor
ben konuştukça sesi sesimi bastırıyor
ben anladıkça "duyarlı genç sevsinler"diye gülenler de vardır
ben neyim ki,neyi değiştirebilirim..
AMA BİZ BİŞEYLERİ DEĞİŞTİREBİLİRİZ!SİLKİNİP KENDİNE GELMEKLE ALAKALI OLAY,O ZAMAN BIKKINLIK DA KALMAZ DUYARSIZLIK DA..
EĞİTİM ŞART..
-
Bişeyleri değiştiremesen de(kısa vadede) insanın kendi öz saygısı gereği tepki vermesi gerekir.Eğer kişiliği onu dünyadan ve bunca adaletsizlikten soyutluyorsa,bana dokunmayan yılan bin yaşasın modalarına sokuyosa boşa harcanan O2 lere yanarım ben.
-
bikere bi canlı yaşamını O2 yle karşılaştırmana şaşırdım, sonuçta O2 varsa biz yaşayalım diye var..eğer birileri kendini zaman zaman soyutlamazsa bazı şeylerden saldırmaya başlar, işte o zaman yanmak lazım harcanan O2lere..herkes kendini bunca adaletsizlikten soyutlasaydı acaba adaletsizlik diye bişey kalırmıydı,sonuçta adaletsizliğin varlığının sebebi insan..zaten söylemek istediğim "etkisz kalalım tek başımıza biz bir hiçiz"asla değil,sadece hep ben diyen insanların biraz düşünmesini sağlamak.bana dokunmayan yılanın da canı cehenneme,bişekilde dünyayı etkilemesi herkesi etkilemeye yeter zaten.