-
mor ve ötesine söylenen laflar mideni ağrıtıyor ya da bunlara karşılık vermek mideni ağrıtıyor ha :))), hayretle izliyorum ben de.
yıllarını müziğe vermiş.miş.
isterse vermesin.
para da bir yere kadar işe yarıyor işte :p
-
Mutluluk her yanda, üzülmek için dinozor olmam gerek
Para varsa sorun yok, para olmaz mı, havalar nasıl?
Sonbahar gelince hiç kimse asla kaygılanmaz
Kışlar soğuktur ama evsiz yok, kimse takmaz
Bazen doğru bazen yanlış
Aslında her şey anlamsız
Eğlen zıpla coş düşünme
Açlık yok ki hiçbir yerde
Bazen doğru bazen yanlış
Kim demiş ülkem geri kalmış
Eğlen zıpla coş düşünme
Düşünme, dur!
liseli haunları da yemişim ..
mor ve ötesini de.
eğlen zıpla coş düşünme.
-
yapabileceğim tek negatif yorum canlı performansları için olur sanırım.en azından eleştiri yapabilecek cesarete sahipler.o grubu beğenme bunu beğenme.biz sırt vermezsek kim vericek.beğenmiyorsan da kötü yorum yapmak saçma geliyo bana.
-
hele gitarcı 3.sınıf kirk hammet taklidi :DD
sende bana 3.sınıf cemalettin kaplan (karases) taklidi gibi geldin..
mesaj ister dini olsun ya da olmasın, sanane ? herkes kendi fikrini ifade etmekte hur degil mi sana bir hakaret de bulunmadikca ? kaldi ki sarki dini bir anlam icermiyor
-
duyduğuma göre onlar ataistmiş ve allaha inanmıyorlarmış.. Bu şarkı da allaha yazılmış
varmısın yookksun.. varmısın yooksun iki gözüm eminim sen yoksun!!..
-
alındın heralde ayrıca kaplan maplan taklidide değilim ben sadece böyle bir mesaj mı var diye sordum? tabi ki herkesi düşüncesini hür bir biçimde söyleyebiir söylüyorda zaten konuyu saptırmayalım...
-
konu biraz saptı. benim bi arkadaşım dediki: hocam bak bu şarkı şöyle böyle mesaj içeriyor bende bu konuyu siz değerli garaj üyelerine danışıyım dedim varsa ya da yoksa beni ilgilendirmez sadece merak ettim...
kişisel düşüncem mor ve ötesi hakkında beni ilgilendirir sizi niye bu kadar ilgilendirdi onu anlmadım???
-
Ya bence yanlış anlaşılma var.Bu adamların önceki albümlerinde"Mor ve Ötesiş dinleyen intihar ediyo" fgalan diye geyikler çıkmıştı.Biri bileklerini kesip kanıyla şarkı sözlerini mi ne yazmıştı.Öyle bişe olmuştu."Daha Mutlu Olamam" albümünde de alaycı bi iyimserlik var.Ya da bana öyle geliyor...
-
ben grubu çok severim ama bu sözler konusunda bende bayagı bi üzülüyorum . Evet ataist kişiler ama ben birazcıkta saygı duyuyorum .
-
t1h! t1h! t1h!
anca bukadar olurmus yani gördmm..