-
benimlen polemiğine girmeyin...
-
Kafiye hileleri bunlar :)) anlam manlam aramayın :D
morve otesi hayranlığıda üs safhalara çıktı..
-
noolmuş burası yaaaaa!!ne bu ya alla alla isteyen istediğine inanır yine isteyen istediği cinsel kimliği seçer ki gay dediğiniz adamın DİŞİ bir sevgilisi var!! sorun bu değil zaten gelin bana da lezo diyin isterseniz ama ne büyük bi nefrettir bu ya ben bi b.k olduğumuzu düşünmeye başlamıştım halbuki.. yok gaymiş, yok ateistmiş yok allaha şarkı yazmış ta allah yok diyomuş!! ne saçmalıyosunuz siz ya o anlamla yazdıysa bile ne yapcaksın ki? eylem mi yapcaksın toplatılsın bu kaset diye... of ya ne kadar gerzekçe bişey bu şimdi birsürü adam çıkar beğenmediysen yazma da bik bik bik.. beğenmedim hatta nefret ettim ve yazıyorum.. bu ne geri kafalılıktır yaa ama ben hiçbişey anlatmaya çalışmıcam.. ne heriflerin istediği şeye inanma özgürlüklerinden, ne de sizin bole bişey yaparak ne kadar yobaz ve iğrenç düşünceleriniz olduğunu ortaya serdiğinizden bahsedicem.... (a ah? solemişim bile!!)
bi de çok garip, albüm çıkalı bi yıl oldu böyle bişi yeni çıkıyo? mvö dalgasının bitmesi mi beklendi acaba?!
-
herşey gayet açıkkkkkkkkkk bence yanlış düşünüosunuz!!!!!!!
-
Hahaha birileri şarkıyı yeni anlamış galiba..ya millet bu kadarmı geri anlamadımki önce şarkıyı göklerden indirmediler her köşe başında çaldı şarkı..ama şarkıyı henüz anlıyolar..ya bunu aşk şarkısı sanan var yaa adam varmısın yokmusunu sevgilisine söölemiyo orda..ehueheueh ya akşam akşam hiç güleceiğm yoktu ha..işte populer kültürün yediği halt..
-
hehe :) bekçi vermiyorki noktaları , at gözülüğü olanlara at gözlüklüler veriyor bu noktaları:))
keşke zincire girişte mor ve ötesi şarkıları sorsalar
eeğğlen zıpla çoş düüşünme düşüünmeee durrr..
-
hınzır garajlılara not :
ha bir de, müzik nedir ki?
nesini anlim ben müziğin. uzak kalsın bana büzik müzik
:P :P
en fazla kız tavlarsın müzikle :D
-
arkiler bu şarkı BUSH efendiye ve dünyanın düzensizliğine bir karşı koyuşu ele almaktadır..Kendinise göre saçma sapan anlamlar çıkraıp kaliteyi düşürmeye çalışmayın bence..Hayır hiç anlamıyosanız klibe bakın görün..Ona da inanmıyosanız rockistanbul festivalinde sol kalbinin üstüne taktığı rozetteki 'GELME BUSH' yazısını göstere göstere şarkıyı söylemesinden anlayın..Ya işte o kadar üstü kapalı mesaj veriyolar ki nerelere kaydırıyo millet ve anlaşılmak için neler yapıyolar..ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ,ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ demişler..işte bu yüzdendir bu şarkıları da
BİR DERDİM VAR ARTIK TUTAMAM İÇİMDE
GİTSEM,NEREYE KADAR KALSAM NEYE YARAR?
HİÇ ANLATAMADIM HİÇ ANLAMADILAR
Yani cidden hiç anlatamadılar hiç anlamadılar..Ne alaka yok ateistmiş de allah'a var mısın yoksun diyolarmış..saçmalığa bak ya..soğutmak için bu kadar da uydurmayın artık..bu şekilde sizin de şarkılarınıza böyle anlamlar katılması hoşunuza gider miydi?başka bir yerde şarkının yazdığım bölümünden harunun bu şarkıyı gay liğine yazdığını bu yüzden hiç anlatamadım hiç anlamadılar yasdığını söylüyo..yani bu kadar da saçmalamayın gözden düşürmek için grubu..
-
Ulen düşyılmaz,sen var ya sen...acaip bi herifsin sen!!
-
niye lem :) ?