Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

mor ve ötesi adlı grubun cambaz şarkısı

• mor_ve _ötesi • 4 Haziran 2005 22:09 • #470642
    HUSEYL SEN BENİM YAZDIĞIMI OKUMADIN GALİBA..ÖYLE BÖYLE FELEM DEĞİL HARUN!BİDAHA KOPYALAMA GEREĞİ DUYDUM SENİN ÜSTÜNDEKİ YAZIMI..

Arkadaşlar verilen mesajlar hiç bir zaman ateistliği veya başka bir şeyi konu etmemektedir..ateistler allah'ın olduğuna inanmaz..eski şarkılarını bilmediğiniz nasıl da belli..bakınız:

çıplak dursam
    Tanrıya sorsam
    niye ölür insan bile bile?

bu ahlaksız oyunlara devam etmek GÜNAH GÜNAH

MOR VE ÖTESİ inkar ettikleri şeyin arkasında mı duruyor?sorarım size..bu dar zihniyet sonucudur..Haber Türk TV nin Bush'u haklı çıkardığı,savaş dönemi için yazılmış bir şarkıdır..Var mısın yoksun da Allah'a söylenen bir söz değildir..hayır sözlerden anlamıyosanız gidin klibini izleyin dikkatli..Arkada Bush beyfendinin görüntüleri,kaçanlar kovalayanlar..Bunlar ne demek peki..Bir derdim var da ırkçılığa ve diğer ırklardaki insanları yabancı görüp kendini soyutlamadır.HARUN'UN DERDİ GAY LİK FELEM DEĞİLDİR! Zaten ortada böyle bir şey yoktur!Yine klibi örnek veriyorum..Grup üyeleri arasında birbirlerine nasıl yabancı ve korkak,düşmanca baktıklarını görmüyor musunuz?Yönetmenin bu klibi grup üyelerini aç bırakarak çektiğini biliyor musunuz? neden peki bunlar?Daha iyi hissedebilmeleri için..Zaten ekşi sözlük muhabbeti de bundan çıkmıştır..Faşizm ve nazizm e karşı bir şarkıdır Bir Derdim Var..grup üyeleri ırkçılığı sevmediklerini diler getirip her zaman arkasında da durmaya devam etmiştir..LÜTFEN ANLAMAYA ÇALIŞIN BİRAZ YA..ÖN YARGILI OLMAYIN..
  • superman • 4 Haziran 2005 22:14 • #470643
    kardeşim morsa mor var mı bunun ötesi!!!

isyanlardayım!!!
  • mor_ve _ötesi • 5 Haziran 2005 21:57 • #470795
    ben de isyanlardayım..eyvallah kardeşim..kalbimdesin.. (çok mu kıro oldu:D)