-
Valla bence deli güzel bi şarkı.ayrıca bu şarkının cover diilde kendi yaptıkları bi şarkı olması dahada güzel bişi..bukadr başarıyı çıktıkları anda patlamasını kedi yaptıklaı bi şarkıya borçlu olmak çok güzel...albüleride ayrı güzel..çok daha fazla bi kitleye ulaştılar bu sayade..Valla başarılar dilerim burdan ne diim :Pp
-
Haklısın dediklerinde..
Alternatifçiler için ise söylüyceğim şey:
Eren Kömürlü dinlesinler de bişeyler öğrensinler :)
Hezarfen Ahmet Çelebi
-
Default!!!
Evet, şimdi geçen sene emperyalist coca-cola bilmemne falan fişman diye Rock'N Coke 'a laf atan bünye şimdi Korn, Offspring geliyo diye koşa koşa gidicek. Hatta Barışarock'a falan da gitmiycekler onlara gidicekler :D
Komik olcak baya :D
-
Default!!!
Evet, şimdi geçen sene emperyalist coca-cola bilmemne falan fişman diye Rock'N Coke 'a laf atan bünye şimdi Korn, Offspring geliyo diye koşa koşa gidicek. Hatta Barışarock'a falan da gitmiycekler onlara gidicekler :D
Komik olcak baya :D
-
Arkadaşlar verilen mesajlar hiç bir zaman ateistliği veya başka bir şeyi konu etmemektedir..ateistler allah'ın olduğuna inanmaz..eski şarkılarını bilmediğiniz nasıl da belli..bakınız:
çıplak dursam
Tanrıya sorsam
niye ölür insan bile bile?
bu ahlaksız oyunlara devam etmek GÜNAH GÜNAH
MOR VE ÖTESİ inkar ettikleri şeyin arkasında mı duruyor?sorarım size..bu dar zihniyet sonucudur..Haber Türk TV nin Bush'u haklı çıkardığı,savaş dönemi için yazılmış bir şarkıdır..Var mısın yoksun da Allah'a söylenen bir söz değildir..hayır sözlerden anlamıyosanız gidin klibini izleyin dikkatli..Arkada Bush beyfendinin görüntüleri,kaçanlar kovalayanlar..Bunlar ne demek peki..Bir derdim var da ırkçılığa ve diğer ırklardaki insanları yabancı görüp kendini soyutlamadır.HARUN'UN DERDİ GAY LİK FELEM DEĞİLDİR! Zaten ortada böyle bir şey yoktur!Yine klibi örnek veriyorum..Grup üyeleri arasında birbirlerine nasıl yabancı ve korkak,düşmanca baktıklarını görmüyor musunuz?Yönetmenin bu klibi grup üyelerini aç bırakarak çektiğini biliyor musunuz? neden peki bunlar?Daha iyi hissedebilmeleri için..Zaten ekşi sözlük muhabbeti de bundan çıkmıştır..Faşizm ve nazizm e karşı bir şarkıdır Bir Derdim Var..grup üyeleri ırkçılığı sevmediklerini diler getirip her zaman arkasında da durmaya devam etmiştir..LÜTFEN ANLAMAYA ÇALIŞIN BİRAZ YA..ÖN YARGILI OLMAYIN..
-
bende nefter edıyorum ozentı grubun tekiiiii
-
sarkı basta guzel geliyodu ama sonraheryerde pzellikle televolelerde calınmaya baslanınca eski havasını kaybetti..artık duyunca o sarıyı bole kusasum geliyo harun zaten ole bolemis bunu ogrenince zateniyice sogudum..adam br derdim var diyo derdinin ne oldugu anlasıldı.
-
ben de sevmem bu grubu ama dünya yalan sölüyor albümü yeni çıktığında frekansda izlemiştim.şarkının adı nerden geliyor diyordu şafak harun da açıklıyordu.canbaz farsçada canıyla oyun oynayan kişi anlmına gelirmiş.tabi türkçede harf uyumluluğu falan cambaz oluyor kelime.ve onlar bu kelimeyi kullanarak bu şarkıyı kendi canıyla değil başkalarının canıyla oynayan bush a yazmışlar.amacım kesinlikle o heriflerin yandakçılığını yapmak değil.ama şimdi adamlar böyle dediyse ben bit yeniği aramam bu şarkıda.
ha dıştan bakıldığında dini bütün gözükmüyorlar tabi ama parayla imanın kimde olduğu belli olmazmış.hem eğer onlar Allah'a inanıryor ve bizler onlara iftira atıyorsak bize günah olur.Allah kimin ne olduğunu biliyor ne de olsa...
-
kesinlikle meyda... başka olayı yok şarkının..
-
simgecim ilk çıktığı zaman zorla sizde hergün dinlioduk ama pek sevdiim sölenemez açıkcası:)