thriller demiş ki:
Kafiye hileleri bunlar :)) anlam manlam aramayın :D
Thriller son noktayı koymuş. Aslanım Anıl. Helâl be!
Adam bence sözleri de direk çevirmiştir çaldığı parçadan :D Ondan bizimkiler de böyle "meâl" arıyolar şarkı sözüne. Haşâ sanki şarkı sözü değil de Kur'an anasını satıyim..
Salağın biri de gelmiş gay olan adama gay dediler diye, ateist adama ateist dediler diye çatmış burdakilere :D Komik valla... Bi de "medenî değilsiniz" demiş. Kimse kafasındakini söyliyemiycekse senin medeniyet anlayışın nasıl işliyo merak ediyorum? Adam ben gayleri sevmiyorum diyemez mi? Ben de sevmiyorum. Ateistleri de deistleri de satanistleri de sevmiyorum. Al sana medenilik. En azından içimdekini şimdi sen de biliyosun. Ama senin medenilik anlayışın "milletin düşüncesini biliyim, benimkini kimse bilmesin, böylece çevir kazı yanmasın yaparım" değil mi? :)) Hahaha Çok çakal sanıyo kendilerini böyle tipler ama g.t olmaları çok güzel oluyo. Şimdi sen beni içimden gelenleri söylediğim için de medeniyetsiz ilan edersin :)))) Senin gibileri de sevmiyorum işte... :) Doğru ben de medeniyeti 15 yaşında bi kız çocuğundan öğrenicem ya! Büyü kızım büyü! Öyle gel...