Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

mor ve ötesi adlı grubun cambaz şarkısı

• likablegirl • 30 Mayıs 2005 17:33 • #469434
    Cambaz şarkısında verilen mesaj farklı KESİNLİKLE dini bir mesaj değil...""""harun hep tepkilerini dile getirdi cambaz hakkında çıkan dedikodulara karşılık"bu şarkı hakkında çok şaçma şeyler sölendi yok siz tanrı yok mu diyosunuz yok atatürke karşımısınız?ya ne habersin ne türksün!!!dahasımı var!""" bu da bi yerden alıntı arkadaşlar orda ne habersin ne türksün derken habertürk kanalına sesleniyor ama dini bir anlam yok ateist de değiller...
  • josf_in • 30 Mayıs 2005 17:50 • #469436
    bu sarkı bush'a yazılmamışmıydı
    afet-i azam
    ??????????
  • _DiM_ • 30 Mayıs 2005 18:03 • #469442
    Abi ATAİST ne ya:D puhauahuahuhuahua yarıldım burda:D Konserleri bile rezalet grup denmez onlara beleş diye gittim bidaha para werseler gitmem.Zate gaylere kılım!
  • likablegirl • 30 Mayıs 2005 18:06 • #469447
    Yanlış duymuşsun alakası yok çünkü!!! Ve biraz daha seviyeli ol lütfen... Orda amaçları kliplerinden de belli oluyor amaçları dünyayın medyanın son hali onlar gidişat a karşılar ALLAH'A DEĞİL!!! GAY DE DEĞİLLER KAFANIZDAN SALLAYIP SALLAYIP MİLLETE ÇAMUR ATMAYIN!!!
  • Vengeance • 30 Mayıs 2005 18:49 • #469455
    şarkının klibi guns'n roses ın welcome to the jungle klibinin birebir kopyası zaten orda bush yerine clintonu gösteriyor, niye klip eski**
    ayrıca hiç yaratıcı değiller.. :O
  • bigbooots • 30 Mayıs 2005 18:53 • #469458
    benim duyduğum ki doğru olmak zorunda değil:
    habertürk adlı kanal bu grubu tantırken ''gomunist'' bunlar demiş, karalamış bunları.. bunlar da bu şarkıyı yazmış..

ne habersin ne türksün (habertürk)
    bi de klipte televizyonun ön planda olması bu varsayımı desteklemiyo mu sizce??
  • Fetus • 30 Mayıs 2005 20:38 • #469480
    Hehe doğru buda olabilir:)) Ne habersin ne Türksün:)) valla uyumlu:))
  • Fetus • 30 Mayıs 2005 20:43 • #469483
    Likablegirl yukarıda klip hakkında yaptığım açıklama bi sallama değildir bulabilirsen Dream TV'nin eski röportajlarına bakabilirsin... Gay olmalarına gelince; ben hepsine Gay demedim sadece Harun Gay... İzlemek !!!zorunda!!! kaldığım konserinde şarkılarını öyle bir söylüyorduki zaten ''oha bu adam yoldan çıkmış'' dedim.. Ki zaten Harun'un ''oğlan'' olduğunu sadece ben söylemiyorum... Millet salak değil kim neye benziyo anlayabilirler ki anlıyolar... Tamam mı canım??
  • Vengeance • 30 Mayıs 2005 20:45 • #469486
    +1
  • HayalPerest • 30 Mayıs 2005 21:12 • #469495
    ok açıklıyorum şarkının anlamını. karın ağrım geçti biraz:

ne habersin ne türksün seni gören yollara dökülsün

meali: habertürk demişsin kendine ama haber verdiğin falan yok,aslında senin türklükle bile alakan yok.haberleri öyle bir veriyorsun ki milleti galeyana getirmeye çalışyırosun(habertürk izleyen anlar)

kul oldun köle oldun kurşun geçirmez cam oldun

meali: birilerine yalakalık köpeklik yapmaktan başka işe yaramıyorsun. insanlar sana tepki göstermek istese bile medya gücü sende, tepkiler nafile.

bütün dünya izler durur, afeti azam bekler durur

meali: bütün dünya seni izler bi olay olsun diye bekler, haberleri çünkü öyle veriyorsun ki sanarsın kıyamet kopacak(bu da benden)

hedefini al piyasanı al herşeyi al

meali: vay efendim hedef kitlem şu ben onlara sesleniyorum falan feşmekan hikayelerini de geç

yandı dertler bitti tasa ben kurbanım bu cambaza

meali: hiç gerçek sorunlarla ilgilenmiyorsun,milletin gözünü boyuyorsun, sanarsın ki herşey güllük gülistanlık. ben de kurbanı oldum bu sahtekarın. ben de tv bağımlısıyım

iki gözüm kadar eminim sen yoksun

meali: izliyorum izlemesine ama sen sadece gözümle gördüğüm birşeysin, daha fazlası değil, asıl gerçekler başka yerde.

işte artık bi daha bu mevzuyu açmayın bakayım...