Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

küçüklüğümüzde kimleri,neleri dinlerdik?

• cchuck • 31 Mayıs 2005 02:02 • #469549
    dogustan rocker mıyım bilemem ama istemedigim halde ewde black sabbath,ozzy,metallica çalardı daha miniciktim yaw,ailem baskı unsuru bile olmustu uzerimde,çok gurultulu geliodu slayer calarlarken tuylerim tiken tiken oluyodu angelmış deathmiş yuregime iniyodu ama 10 11 gibi artık tek parça olmuştum bu muzikle,

birde öküzün biri burayı iyi dinlesin 93 te yayınlanan individual thought patterns 95 te ancak texas dan siparişle getirilmişti ve ondan sonra asla death siz yapamadım..tabi okuzun haberi yok konusuyo,,,, yok sanki ninni olarak mı dinlemişimde vır vır vır.. ninni olarak dinledim var mı!!!! bununlada gurur duyuyorum.
  • MeDuSa_62 • 31 Mayıs 2005 02:05 • #469550
    valla ilkokul 4. sınıfta ezginin günlüğünü dinlerdim..
    düş sokağı sakinleri,bulutsuzluk özlemi, die devam etti bu:)..
    ortaokulda björk ükeşfettim:)(hala etkisindeyim)..lorena mckinnet filan dinledim bayaa uzun bisüre..sonra orta_3 orta_2 nin son dönemleri the carnberrires.....hazırlık oldum sonra...rediohead..muse...zaten orta okulda başlamıştım metallica dinlemeye...şimdi....şimdii??...bilen biliyo zaten yaw..şimdisi malum:)
  • ThErİoN • 31 Mayıs 2005 09:58 • #469557
    Ktulu'cum anlıyorum yaşım çok büyük olmayabilir ama ben 6 sene önce dinlediklerimden bahsediyordum, hee bu arada mesajının nedenini anladım sanırım senin jenerasyon yaşlanmaya başladı o nedenle detaylı düşünemedin pat diye yazıverdin, olsun sorun değil anlayışla karşılarım! :P
  • grungeforever • 31 Mayıs 2005 10:16 • #469558
    Ben son 4-5 seneye kadar Tv hariç hiç bir şekilde müzik dinlemiyodum.Abilerimiz ablalarımız da Cengiz Kurtoğlu'ndan başka bişey dinlemezdi.Onun arabası var'ı seviyodum,grup vitamin'i seviyodum.MFÖ vardı bi de tabi.Sonra FB'nin 96'daki şampiyonluğunda We Are The Champions'u duydum TRT'de.La bu ne böyle la dedim.Meğer gitar solosuymuş.
  • Ktulu • 31 Mayıs 2005 11:40 • #469581
    ueheuheue evet bunamaya başladım yavaş yavaş :))) Eller de titriyo ...
  • jazzbuzz • 31 Mayıs 2005 11:44 • #469583
    Sana katılıyorum ibanetze.Mavi sakallı, DrSkull lı (kafiyeli olsun diye yazmadım:))) günler güzeldi.Ben hala dinliyorum.Hem de kasetlerinden...(Nostalji işte)
  • darksoulslash • 31 Mayıs 2005 11:46 • #469586
    ne güzel bi soru bu ya , küçüklüğüme döndüm
    ilhan irem ,tayfun diye bi herif vardı onu çok severdim
    deep purple dinlerdim(ısrarla dinlemekten bıkmadım ) erol evgine tapardım...
  • ibanetze • 31 Mayıs 2005 12:16 • #469594
    careless whispers diye bi şarkı vardı george michaelin, bi de 74,75 connels süperdi bunlar yav,vay be özlemişim bak :)
  • bimilyon1 • 31 Mayıs 2005 12:19 • #469595
    Annemle Alice cooper ve Led Zepplin çok sever. Babamda çogunlukla Deep purple dinlerdi ama Frank abi her zaman 1 numarayd1. Ayrca Jimi abi ve Dylan babalarda sani bizim evin sakinleri gibiydi. E haliyle bizde ayn1 yolu izledik.
  • ThErİoN • 31 Mayıs 2005 12:40 • #469596
    olsun dert etme zamanla hepimizin yaşayacağı şeyler...
    sen benden önce yaşıyorsun o ayrı!