-
ajdarın babası
-
yaaa evet yaaa ben küçükkene neler dinliyomuşum yaa off düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum şimdi o adamların hepsine küfür yağdırıyorum(serdar ortaç hakan peker bendeniz....)
burdan nihan hoca ma sesleniyorum 'hocam iyi ki beni cranberries e alıştırmışsınız yoksa onu takiben muse de dinlemiyor olucaktım bence sizin yeriniz cennet'.....
-
depeche mode
-
ben ilkokuldan orta sona kadar olanki dönemde:
türkçe pop+back street boys dinlerdim..
(hayır kendimden utanmıyorum, o yaşlar için normal)
orta sonda bon jovi, lise başlarında korn, limp bizkit vb..
lise sonlarına doğru coldplay, travis, radiohead, oasis vb..
ve şimdi üniversitedeyim, ayrım yapmıyor herşeyi dinliyorum..
siz bana küçüklüğümü sormuşsunuz ben size hayatımı anlattım!!
-
sonra taşındık,onun etkisiyle metallicadan whiskey in the jar dinlemeye başladım.....küçücüktüm daha,üşüyen ellerimle,kırık kalbimle iron maiden powerslave dinledim heheh yaz abi sen biz okuyoruz ne de olsa :D
-
ibanetze hocam sizden bi dinlesek hayat hikayenizi.. okurlarınızı daha fazla meraklandırmadan..
-
70 ve 80 lerin yabancı pop parçalarına hastaydım ben,hala da zevkle dinlerim gelmiş geçmiş en kaliteli müzikler bana göre.Alphaville,Laura Branigan,Kim Wilde,Kool&Gang vs vs..
Ahmet Kaya yı çok dinlerdim bi de..
Büyüdükçe fikirler değişiyor tabii,şimdi de klasik müzik,jazz ve blues dinliyorum bol bol..metalse her zaman vazgeçilmezim...
-
........
oya-bora dinlerdim..ilk aldığım kasette onlara ait:)daha doğrusu annem almıştı bana,küçücüktüm:)param yoktu:)
-
valla ben ilk spice girls dinliodum sora jennifer lopez destinys child faln turklerden ise yonca evcimik tarkan falan....:)
-
dinlemem ben o da caiz değil
işte bu caiz değil heheh nerden benim hoca olduğum inancına kapıldın bilmiyorum,ama olsun,daha kötü sıfatlarda var,bu iyidir hatta niki değiştirip "ibanetze hoca" mı yapsam?