-
geçen aklıma geldi eskiden dinlediğim şarkılar,şarkıcılar..şu anda dinlediklerimden bi haber olduğum kesin..
bu kadar mı değişir bir insanın müzik zevki...neyse uzatmayayım ve yazayım;tarkan,burak kut,mustafa sandal vb..
bilmem söylememe gerek var mı;şimdi pek bi alakam yok kendileri ve yaptıkları müzikle..
haa,bu arada "ben doğuştan rockçuyum!" diyenlere sözüm yok..
-
valla ne yalan söyliyim.ilkokulda mel c(spice girls) hayranıydım. odamın bir duvarında sırf onun posterleri vardı.ona özenirdim hep. rüyama bile giriyodu bee:)tamam şuanda rock dinliyorum ama o dönemlerimden hiçbir zaman pişmanlık duymadım.
-
oldum olası annemin çenesini dinliyorum :)
hiç arabesk dinlemedim desem yeridir.
rock müziğe ısınmam elvis le başladı ve gittikçe sertleşerek bu güne geldi
slowların ayrı bi yeri vardır bende haala. yaşım 12 felanken eagles dinlerdim ablamdan sebeb. çooook da slow dinledim yani
-
Levent Yüksel çok severdim ortaokulda.
İlk okulda Sezen Aksu, Nilüfer (e bebeğime falan diye bi parçası vardı çok salaktı ya inanamıyorum şimdi kendime :D), Barış Manço, ilkokul 3'te Michael Jackson'a manyak sarmıştım, ortaokuldayken bile baya bi dinliyodum sonra orta 3 'te annemle ablam Metallica - One, Through The Never ve Wherever I May Roam dinlerlerken "oha ya bu ne ya nası yani?!?!" falan olmuştum . Sonrası malum :)
(yıl 1995)
-
ben valla eskiden,ablama özenip aerosmith falan dinliyodum ama adamların ne dediği hakkında hiç bi fikrim yoktu,sonra mavi sakalı severdim,bi de erkin korayı,valla hepsini hala seviyorum,tutarlı bi insanım galiba,geçmişimden pişman değilim yani :)
-
Burak Kut, Yonca Evcimik, Tarkan, Sertab Erener, Sezen Aksu falan dinlerdim ben de. Bir kısmını hala dinlerim severek.
Ben de bi ara Michael Jackson hastalığına yakalandım, müziğini çok beğenirim onun.
Mahalle arkadaşlarımdan birisinin abisi metal dinlerdi. Onun arşivinden bi Iron Maiden çıkartıp dinledik ve mahallece gönül verdik :)
Sonra Black Sabbath, Metallica, Megadeth derken gitti iyice. Şu sıralar da baymaya başladım yine, kafa kaldırmıyo valla.
-
kulak gelişebilen bi organımız arkadaşlar. uyduruk mankenlerden bazıları bi sürü çalışmalardan sonra en azından detone olmamayı bile öğreniyorlar. herkes küçükken herşeyi dinlemiş olabilir inanırım.
ama çocukluğumda dolu dolu bon jovi dinledim nerden öğrendiysem adamları. grup vitamin acayip dinledim. sonra kenan doğulunun ilk kasedi çıktığında acayip dinlerdim (ki hala severek dinlerim, iyi müzisyendir kenan), ailemden dolayı çok türkü dinledim.
ama doğuştan rocker değilim.
ben doğuştan harlem memphis ve new orleanstan kopmuş bi blues cuyum. oralarda doğmamış olmak büyük şanssızlık ):
-
kenan doğulu
mustafa sandal
barış manço
grup vitamin
izel çelik ercan +ufuk
fatih erkoç (baba adamdır)
kaoma(lambada)
michael jackson
demet(arnavut kaldırımı)
queen
yeni türkü biraz
sezen aksu
tarkan(eh)
levent yüksel
burak kut
birde starda pazar gecesi sineması vardı onu beklerdim hep çıksın dinliyimde yatıyım diye
şimdilik aklıma gelenler bunlar gelirse eklerim .)
-
bon jovi
bob marley
sting
barış manço
bulutsuzluk özlemi
-
Sen zaten küçüksün sen yazma :)