Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

küçüklüğümüzde kimleri,neleri dinlerdik?

• eUrYDIke • 30 Mayıs 2005 23:07 • #469513
    geçen aklıma geldi eskiden dinlediğim şarkılar,şarkıcılar..şu anda dinlediklerimden bi haber olduğum kesin..
    bu kadar mı değişir bir insanın müzik zevki...neyse uzatmayayım ve yazayım;tarkan,burak kut,mustafa sandal vb..
    bilmem söylememe gerek var mı;şimdi pek bi alakam yok kendileri ve yaptıkları müzikle..
    haa,bu arada "ben doğuştan rockçuyum!" diyenlere sözüm yok..
  • grand_azur • 30 Mayıs 2005 23:22 • #469515
    valla ne yalan söyliyim.ilkokulda mel c(spice girls) hayranıydım. odamın bir duvarında sırf onun posterleri vardı.ona özenirdim hep. rüyama bile giriyodu bee:)tamam şuanda rock dinliyorum ama o dönemlerimden hiçbir zaman pişmanlık duymadım.
  • Affedilmeyen • 30 Mayıs 2005 23:31 • #469517
    oldum olası annemin çenesini dinliyorum :)
    hiç arabesk dinlemedim desem yeridir.
    rock müziğe ısınmam elvis le başladı ve gittikçe sertleşerek bu güne geldi
    slowların ayrı bi yeri vardır bende haala. yaşım 12 felanken eagles dinlerdim ablamdan sebeb. çooook da slow dinledim yani
  • Ktulu • 30 Mayıs 2005 23:34 • #469519
    Levent Yüksel çok severdim ortaokulda.

İlk okulda Sezen Aksu, Nilüfer (e bebeğime falan diye bi parçası vardı çok salaktı ya inanamıyorum şimdi kendime :D), Barış Manço, ilkokul 3'te Michael Jackson'a manyak sarmıştım, ortaokuldayken bile baya bi dinliyodum sonra orta 3 'te annemle ablam Metallica - One, Through The Never ve Wherever I May Roam dinlerlerken "oha ya bu ne ya nası yani?!?!" falan olmuştum . Sonrası malum :)

(yıl 1995)
  • ibanetze • 30 Mayıs 2005 23:40 • #469521
    ben valla eskiden,ablama özenip aerosmith falan dinliyodum ama adamların ne dediği hakkında hiç bi fikrim yoktu,sonra mavi sakalı severdim,bi de erkin korayı,valla hepsini hala seviyorum,tutarlı bi insanım galiba,geçmişimden pişman değilim yani :)
  • cc_baran • 31 Mayıs 2005 00:06 • #469528
    Burak Kut, Yonca Evcimik, Tarkan, Sertab Erener, Sezen Aksu falan dinlerdim ben de. Bir kısmını hala dinlerim severek.
    Ben de bi ara Michael Jackson hastalığına yakalandım, müziğini çok beğenirim onun.
    Mahalle arkadaşlarımdan birisinin abisi metal dinlerdi. Onun arşivinden bi Iron Maiden çıkartıp dinledik ve mahallece gönül verdik :)

Sonra Black Sabbath, Metallica, Megadeth derken gitti iyice. Şu sıralar da baymaya başladım yine, kafa kaldırmıyo valla.
  • UglyKidJoe • 31 Mayıs 2005 00:28 • #469535
    kulak gelişebilen bi organımız arkadaşlar. uyduruk mankenlerden bazıları bi sürü çalışmalardan sonra en azından detone olmamayı bile öğreniyorlar. herkes küçükken herşeyi dinlemiş olabilir inanırım.

ama çocukluğumda dolu dolu bon jovi dinledim nerden öğrendiysem adamları. grup vitamin acayip dinledim. sonra kenan doğulunun ilk kasedi çıktığında acayip dinlerdim (ki hala severek dinlerim, iyi müzisyendir kenan), ailemden dolayı çok türkü dinledim.
    ama doğuştan rocker değilim.
    ben doğuştan harlem memphis ve new orleanstan kopmuş bi blues cuyum. oralarda doğmamış olmak büyük şanssızlık ):
  • karete • 31 Mayıs 2005 00:46 • #469537
    kenan doğulu
    mustafa sandal
    barış manço
    grup vitamin
    izel çelik ercan +ufuk
    fatih erkoç (baba adamdır)
    kaoma(lambada)
    michael jackson
    demet(arnavut kaldırımı)
    queen
    yeni türkü biraz
    sezen aksu
    tarkan(eh)
    levent yüksel
    burak kut
    birde starda pazar gecesi sineması vardı onu beklerdim hep çıksın dinliyimde yatıyım diye
    şimdilik aklıma gelenler bunlar gelirse eklerim .)
  • ThErİoN • 31 Mayıs 2005 01:01 • #469540
    bon jovi
    bob marley
    sting
    barış manço
    bulutsuzluk özlemi
  • Ktulu • 31 Mayıs 2005 01:20 • #469547
    Sen zaten küçüksün sen yazma :)