-
........
ben de 7-8 sene önce pop dinliyodum..nası dinliomuşum şimdi şaşırıp kalıyorum...iyi ki adamakıllı bi abiye rastladım ve iyi ki bana pink floyd'u aşıladı..sonra git gide daha sert,daha sert,daha sert..
-
ben tarkan dinlerdim ehe ehe
-
ben fatih ürek aldo doktor bilal fredi mercury zeki müren bülent ersoy gibi sanatçılar dinlerdim acaba şimdiki halimi onlaramı borçluyum ne
-
barış manço
-
ben o zamanlar grup VITAMIN dınlerdim çok tatlılardı ya...
-
ben baya küçükken bsb britneyin one more time albümünü biliodum bi de offsipringin pretty fly şarkısını biliodum yabancı olarak..türklerden de sanırım vitamın ellere var da bize yok mee şarkısı vardı onu severdim
-
elçincim bitmiş cezan gözün aydın:))aynen bende britney dinlerdim bi de jeniffer lopez hastasıydım..bayılırdım kadına..soraa b2k dinlerdim cluber takılıodum önceden :Pp
-
Yonca Evcimik dinlerdim.Hastaydım dans edişine.Çocukluk işte :)
Bi de babam Pink Floyd,Sting,Chris De Burg;Bulutsuzluk Özlemi,MFÖ, Moğollar falan dinletirdi.Çok da severdim,severim de...
-
Yonca evcimiğin şarkılarını ezbere bilirdim , bu spice girls vardı onu dinlerdim ricky martin vardı onu dinlerdim bi de tarkan manyağıydım :D
-
çok küçükken sertab erener dinlerdim... biraz büyüyünce şebnem ferah dinlemeye başladım, ikisini de hala dinlerim.... biraz daha büyüdüğümde Metallica dinledim... şimdi Metallica da dinliyorum.... ileride de Metallica da dinliyor olacağım :))
bu arada anne dırdırını hepimiz her yaşta dinliyoruz :)))