-
kesinlikle çilekeş ve deja-vu bin kat iyiler mangadan ama albümü bekliyoruz bakalım ben yakından takip ediyorum siz ne derseniz deyin sonuçta rap flowlar kullanıyorlar sadece müzikte biraz elektro var o kadar...yani koy gitsin onlardan nu-metal falan olmaz...
-
mangayı sevmiyorum sevemiyorum
-
çünkü ön yargılısın....
eminim şarkısını dinlemişsindir....
ama ortamda sana mangacı nu-cu demesinler diye ortamda küfür edersiniz korn a mangaya s.o.a.d."a linkin park"a
ya kardeşim bende dinlemiyorum bunları (korn hariç kornun fanıyımdır) ama çıkıp bas bas bağırmıyorum ki...
ya sevmeyin ama içinizde kalsın yaaa...
-
mangadan nefret ederim..tiksinirm..neden bilmiyorum ama biraz kalitesizler..
hatta bayaa kaliteizler..
ne biliym ..öyle iste.. velet layn bunlar..
-
yerden göğe kadar haklısın kardeş
-
mangadan nefret etmiyorum,ancak türkiye'nin bu yoz açgözlülüğü içinde onlarda kendilerine asla dünyanın başka yerinde edinemeyecekleri bir yer edindiler..amma velekin türkiye de dahi bu rezil canlı performanslarıyla fazla kalamıycaklar orda..nediyim klasik semraanım kültürü...birinin bi lafı vardı şimdi hatırlamıyorum...bu ülkede hıyarı on gün tvye koy o bile ünlü olur demişti...nede dogru demiş...
-
son derece absürd 1 tarzları var bence.. numetal buysa eğer ben kafamı kesiyorum, dinlemiyorum static-x felan.. ya bu yapılan sadece rap'tir yani arkada çalınan 2 gitar riff'i, arada clean sölenmesi pek bişi değiştrmiyo, sonuçta her işi dj yapıyo o grupta.. hiç 1 özellikleri yok, sadece metalic gençliğin önünü açtılar baya diyebilirm..
-
onu kim demiş bilmem ama andy warhol'herkes bi gün 15 dk.lına ünlü olacak'demişti..onlarda bunu yaşıyor.bende nefret etmiyorum aslında onlardan hatta her tarza saygı duyan biri olarak türkiyedeki bu tarzda ilk grup olmalarından ötürü iyi gözle baktım.ama bir yere kadar,bu kadar iğrenç bi sahne olmaz ve bu kadar çabuk çarklara takılınmaz kardeşim..yazık oldu çocuklara ama mimar sinan üniversitesindeki konserde de yumurta attım heriflere,mutluyum:)
-
sen o yumurta atanlardanmısın? vay be methini taa nerelerden duydum....biraz sert girmişsin çocuklara ama haketmiyo da diiller hani eline sağlık...
-
ya en başta kendi tarzlarını rap-rock olarak tanımlıyolar. "biz rap ile rock'u birleştirdik!"
nie ki???? bırak ayrı kalsınlar! iki ayrı kültürün ayrı müzik türünü birleştirmek neden?
rap dinleyen de memnun rock dinleyen de. böğle bi çöpçatanlık gereksiz