-
sony müziğin köpekleridesem ağır olacak hoş muntazam ama bana hitap etmeyen bir grup
oysa ben NU-METAL"i çok severim POGO delisiyim
anla yani!!
-
daha yolun başındalar, daha alacakları çok yol var.. tv8deki programda yolun başında olduklarını ve birçok grupla henüz boy ölçüşebilecek seviyede olmadıklarını kabu ettiler..
rock müzik piyasasına renk kattılar ama hayranlarının 5-15 yaş arası olması ve bu veletlerin mangayı bi anda türkiye'nin en iyisi olarak görmeleri de vahim bi durum tabi!!
-
ya koptum burda:))
-
Kurbanında dediği gibi ne o vıcı vıcı ...tahtakaleden eski plakları alıp djlik taslıyor...bu arada bi stüdyo resim çektirmişler ünlü olduktan sonra cort gitarlar amptec amfiler maxtone davul bunlarla çalıyorlar stüdyoda konserde başkalarından dilenyorlar galiba...:)
-
manga insanın kendine yakışanı giymesidir...
dinlemem , dinleyene küserim...
-
ya bikere yaptıkları music belli değil kardeşlerim...........bence 3.sınıf bi linkin park taklitleri üstelik bence onlar piyasa olma peşindeler bundan bikaç ıl önce ankarada amötör grupken dinlemiştim ozaman idare ediyolardı ama şimdi berbatlarrr.........
-
Bence önce gitar çalmayı güzel öğrensin gitaristleri o kadar diğil öyle oralarda çıkmak çalmak , başka bir gruba çok fazla benziyorlar bi de :) , ben nefret ederim o tarz kalitesiz sokağa atılcak kolay tüketilen müzikten.Cover yapmasınlar :) off gitsinler ya kendi çaplarında stüdyo filan yapsınlar derim ben..
-
MANGA DA O KADAR PİYASA DEĞİL AMA LINKIN PARK A ÖZENİYORLAR O BAŞKA SES KALİTELERİ İDARE EDER BASÇILARI YETENEKLİ Bİ ÇOCUK ... ELEKTROLARINA KARIŞMIYORUM NE OLDUKLARI BELLİ TARZ YAPAYIM DERKEN GÖZ ÇIKARIYORLAR
-
manga dan bi bok olmaz dinler işte yeni yetmeler.......
yok vokalisti çok tatlı falan diede kızlar dinle afiet olsun...
-
kendi bestelerini mi çalamıyorlaaar?sen mangayı dinlediğine emin misin?adamlar ankarada yıllardır o şarkıları çalıyolar..tamam tarzını beğenmeyebilirsiniz ya da harbi fazla karışık gelebilir ama yuh ya eleştirinin de boyutu var