Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

manga'yı sevmeyenlere duyurulur...

• darkeyes • 25 Haziran 2005 15:40 • #474742
    gördüğüm en piyasa gruplardan biri manga(mvö den sonra/ bi de Hepsi diye bişi var onu da grup sayarsak o piyasa gruplar listesinde zirvede) o kadar basit ki şarkılar grup demek bile içimden gelmiyor
    ama merak etme Hepsi'nden daha iyiler
  • qxxxq • 25 Haziran 2005 15:51 • #474747
    ne bilim bana sarki sozleri cok kaliteli ve anlamli geliyortta bayagi bi hosuma gidiyo muzigi de fena degilrkli bi tarzlari var(bu topikte gordum ki kalitesinden baska tarzi elestirilmis) yukarda bi arkadas manga icin rap muzik yapiyormiste ona kafam takildi acaba hic mi rap dinlemedi bu arkadas///
  • drumsNdreams • 25 Haziran 2005 17:53 • #474776
    gerçek bir nu-metal dinleyicisi olarak bu özenti heriflerden nefret ediyorum..
  • feyzasal • 25 Haziran 2005 21:03 • #474807
    crazy_girl başlığı müjde veriyomuş gibi yazmışsın.ben de kavga ettiler dağılcaklar falan sandım .ama öyle değilmiş ne yazıkki:(
  • ArchangeL666 • 25 Haziran 2005 22:23 • #474839
    bi gün hepimiz uyanıcaz ve dünyada bu tür piyasa gruplarından tek bi tane bile kalmamış olucak.. -umarım-
  • Lizard Kinq 88 • 26 Haziran 2005 19:40 • #474942
    Manga bence gayet ıyı bır grup neden?Kendılerıne has bı stıllerı var (Muzık Tarzı dııl) Oda onları bence farklı kılmıs sozler ozellıkle sacmalamadan oturtulmus ve vermek ıstedıklerı mesajı verebılmıs bence gayet ıyı dınlenebılır ve eglencelı muzık yapmıs adamlar artı canlı performanslarıda guzel (dıger TURK gruplarına nazaran)
  • punk_girl_punk • 26 Haziran 2005 21:28 • #474980
    malesef malesef :(( keşke dağılıp bize bi iyilik yapsalar
  • Lord_Of_Shade • 27 Haziran 2005 08:19 • #475024
    şimdi bütün grupların, her şarkıcının kendine has bi stili var. Duman'ın da şarkıları yorumlayışı kendine has, ama bence iyi değil. Mesela Orhan Gencebay'ın, Müslüm Gürses'in de farklı ve çok anlamlı sözleri olan şarkıları var. Ama tutup burda off çok eğlendiriyo çok süper diyemem.
    Müzik adamı olmak, müzik adına gerçekten bi şeyler yapabilmektir. Şarkının yarısını turntable'la yapıp kalan yarısında da 2 gitar teline vuran grup müzik adına pek bişey yapmıyo demektir.
    Tarzla, eğlendirmekle müzik adamı olunmaz.
  • marla singerr • 27 Haziran 2005 15:56 • #475072
    mangadan nefret etmiyorum,ancak türkiye'nin bu yoz açgözlülüğü içinde onlarda kendilerine asla dünyanın başka yerinde edinemeyecekleri bir yer edindiler..amma velekin türkiye de dahi bu rezil canlı performanslarıyla fazla kalamıycaklar orda..nediyim klasik semraanım kültürü...birinin bi lafı vardı şimdi hatırlamıyorum...bu ülkede hıyarı on gün tvye koy o bile ünlü olur demişti...nede dogru demiş...

+111111111milyon ya o söz çok hoşuma gitti hıyar falan ehuhuheee:)
  • dexter_holland • 27 Haziran 2005 20:10 • #475137
    besteler iğrenç. Enstürmanlarını kullanmasını bilmiyorlar. Linkin Park'ı dinlerim daha iyi. Bir avuç zibidi müziğimsi yapıyor. İlk şarkıları güzel bir pop şarkısıydı ama bu işler akılda kalıcı bir melodi çıkarmakla olmuyor ne yazık ki...