-
mangayı geç abi ya, grup mu abi onlar , adam ibanez kullanıyo ibanezin kalitesine leke sürüyo bende utanıyorum artık ibanezle çalmaya gitsin o adam aria veya başka abuk subuk bi gitarla çalsın
-
bıcı bıcı olayını fazla abartmasalar iyi olcek
-
ne yaptıkları ve ne yapmak istedikleri belli değil.
balon yakında söner.
-
manganın balonu sönmez abi.. dünyalar özentisi çirkin ve anlamsız müzik yapıyorlar ama türkiyede yaşayan çoğu insan bunu seviyo çünkü o "çoğu" müzikten pek anlamıyo..mangayı bende hiç sevmiyorum müzikleri acınası sözleri de bir o kadar öyle hele grup elemanlarından aşırı nefret ediyorum..eskiden veganın alt gurubu çıkıyorlardı ne o öyle bi ünlü oldular g.tleri tavana vurdu..bizim okula konsere geldiler (çağıranın a.k.) bi havalar bi tripler normal vaktinden 1.5 saat sonra çıktılar ve amatör gruplara çalmaları için adeta vakit bırakmadılar ve amatör gruplar bence onlara bin basar yani en azından bi sonraki grup pink floyd filan çaldı ve DOĞRU DÜZGÜN coverladı onlar gibi yalandan değil..
-
bir de bu salak grubun bi davulcusu varya??? acaba neden çalamıyor çok merak ediyorum..albümde davul yok ama amca pek bi kasıntı dave lombardo sanki!!!!birde röpörtajda Türkiyedeki en sert müziği biz yapıyoruz demişlerdi...Terbiyem müsade etse ve okuyacaklarını bilsem çok güzel küfür ederim ama neyse..Bir de kliplerinde pikaçu var bir tane sanırım bütün grup elemalarının karışımından oluşmuş.Çok şiirsel bir çalışma.BU SALAK GRUBA TAHAMMÜL EDEMİYORUM....ilk öğretim okulu festivallerine katılsınlar.!!!!!!(sinir katsayısı=900000....0)
-
eğer manga'yı seviyorsan.LP taklitçisi demeksindir.Çünkü o grup gerçekten çok özenti.
-
mangayı sevmem.çünkü lingin bark ı da sevmem.eskiden manga kendi müziğini yapardı ve sertti.şimdi ise o müzik yapmıyor sony yapıyor.o yüzden berbatlar.
-
lp özentisi
-
aslında mangayı seviyorum ama birçok konu da beni düşündürecek eylemler yapıyorlar ve bana da ister istemez LP yi hatırlatıyorlar.. bunları maddeler halinde sayayim :
1. Öncelikle LP gibi bi müzik yapıyorlar ..Farklılıklar olsa dahi tarz aynı. bunun en büyük belirteci turn table kullanmaları
2. Lp nin manga çizim tarzını benimsediği ve kliplerinde sıkça kullandığını hepimiz biliyoruz.. örn:breaking the habbit ve by myself klipleri.Ve Lp animasyon klipleri de çok seviyor örn pts of auothory (yanlış hatırlamıyosam) manga da bize kendini animasyon bi kliple tanıttı .. ve sürekli manga çizim tarzını vurguladı..
3.Manga nın bitti rüya klibi ve LP nin One step Closer kliplerini incelerseniz hareketlerde benzerlikler yakalayabilirsiniz..
Belki tüm bunlar birer tesadüftür ve konuyu abartıyoruzdur ama en azından miktarı aşmış bir esinlenme olduğu bariz ortada.. olaya bi de şu yönden bakılabilir Yeni çıkan bi grubun LP yi örnek alması da iyi birşey denilebilir...
Tüm bunların dışında Manga nın yakaladığı kitlenin yaş ortalaması baya bi düştü..Ortaokul öğrencilerinin konserlerde coşmaları bi rock grubu için hoş olmamalı...
-
tam bir lp özentisi...