-
konserlerine imkansızzz gitmem
canlı performans diye bişey mevcut değil adamlarda
-
manga miksin sizi
-
YAa Sapıtmayın Şu Konuyu Ayrıca Baştan beri Manga'ya Köstek olan La Rocque Lq_Girll ve diğer Metalci Yoldaşlarıma TEşekkKürler... Nuri adam olda Bırak şu manga'yı. Daha Manga ne demek onu bile bilmiyosundur allah bilir... Hiç bi şey yapamadıkları belli yaa abuk subuk çocuk şarkıları. (Bu kadar manga sevmeyen olduğu için mutlulukdan gözlerim yaşardı) YEAHHHH...
-
HOOOOP DOStlaR... Bakın nu-metal korn morn... Bunlar aslında içinde rapcilik kaynayan fakat repciliğin ne kadar dandik ve saçma bi şey olduğunu farkeden bunun üzerine birazda karizma olma isteğiyle metal denilen kutsal şeyi b.k eden dallamalardır. NUMETAL YOKTUR. Metal dinlediğini zanneden aciz dallama repciler vardır... Ayrıca Bİ kaç Konuda snown sana katılıyorum... Dün Ne b.k yediini bilmeyen aciz bebeler baktı ki kızlar rep dinleyen yav.şakları seviyo hadi bizde hızlı konuşalım diyip amele repci oldular. Ayrıca Müzik para için yapılmaya başlandı herkes menfaat peşinde... senin bayıldıın ceza bile öyle. Eğer varsa Bildiiniz Para için müzik yapmayan grup Haber verin dinleyelim.... !!! (Ben manganın aazına ... )
-
Bence manga tiki tabir edilen kitleye hitap eden,bu yönüyle bi boşluğu dolduran bi grup:)yani saygı duyalım:)
Şarkı sözlerine de hastayım.
-
Bi de o tipleri yüxexes te izlediydim.Müziklerini pek dinlememiştim ama her fırsatta 'biz pink floyd dinleyerek büyüdük'diye savunma haline geçişlerinden kıllanmıştım.
-
tek bir ingilizce cümle I HATE MANGA
-
bencede herkestn alıntı var!
-
merak etme bi album sonra bi tık yaptklarını zanedip arkaları kalkar kavga edip ayrılırlar, o günü bekliyorum!
-
kendi çaplarında müzik yapıyolar.. yurtdışındaki nu-metal gruplarından açık ve net şekilde etkilenmişler.. ama bu kesinlikle yadırganacak bişey değil!! tam aksine çok doğal..
ama ben tek üzüldüğüm şey kurbandan denizin de bi röportajında belirttiği gibi:
sing your song'daki manga ile şimdiki manga çok farklı.. şarkılar her yaştan insanın (7den 70e) kolaylıkla ezberleyeceği mırıldanabileceği basit ezgilerden oluşuyo albümlerine.. plak şirketlerinin, prodüktörlerin albümlerine direk müdehale etmiş olmaları söz konusu!! bunun yanında manganın şu durumda gerçekten istedikleri müziği yaptıklarını söyleyemeyiz, piyasaya alet olmaları çok üzücü!!