-
Yaa ne avrupas1 ne amerikas1...ben çok saçma ve çocukça buluyorum bu görüsü...neymis efendim bir gün avrupa ve amerika da bir numara olacam,bütün avrupa ve abd bizi veya beni dinleyecek...vs
Ya abiler etmeyin eylemeyin herifler müzigi yemis bitirmis,tereciye tere mi satacaz?anlamam gitti yaa...
-
kendine yetebildikten sonra gerisi boş zaten...
-
Bak katılıyorum, Avrupa'nın en iyileri bile Amerika da tanınmıyor. Blue, Kylie Minogue falan kendi ülkelerinde ve Avrupa'da bir numara olmalarına rağmen Amerika'da kimsenin umrunda değil. Bu arada lütfen Kylie Minogue en iyi değil gibisinden saçma cevaplar da yazmayın.
-
ya benim demek istedigim de o zaten.milletçe zaten olaylar1 abart1yoruz.her olay1 yani futbol,müzik,avrupa birligi,...vs.
ne zaman uyanacagiz ve ayaklarimiz yere basacak bilmem...
-
Ya olabilir aslında, bak Fazıl Say'a filan. Adamlar aşmışlar. Ama popüler müzikte imkansız bu olay. Gerçek müzisyenlere değer verilmiyor. Üstelik müzisyenler kültürlerini hiçe sayıyor tamamen Amerikan müziğini birebir yapıyorlar. Adamların kendilerinde varken niye bizimkini dinlesinler. Halbuki bugünlerde doğu müziğine olan ilgi yükseldi. Eğer adam gibi işlerini yaparlarsa yükselmelerine bir engel göremiyorum.
-
bence türk halkında kompleks var.insanların kafasında "batılı ne yaparsa doğru yapar biz bi b.k beceremeyiz" diye bi düşünce oluşmuş.çünkü bu millet öylesine geçmişinden koparılmış, atalarına düşman edilmiş ki orjinal şeyler üretmek,kendi kendisine yetmek ve örnek olmak yerine en kolayından özenti olmayı tercih ediyo.avrupa özentisi işte.sanki avrupalı beğense başları göğe ericek.tamam beğensinler ama bizim kültürümüzden gelen batılı takliti olmayan sanat eserlerini beğensinler.istiklal marşımızın müziğine bakın görceksiniz.(başım belaya girmesin diye daha ayrıntılı konuşamıyorum ne yazıkki)
-
Halbuki bugünlerde doğu müziğine olan ilgi yükseldi. Eğer adam gibi işlerini yaparlarsa yükselmelerine bir engel göremiyorum.
Yüregine saglik...
Bakin Kardes Türküler in yaptigi müzik kadar güzel müzik yapan bir grup var mi daha...
-
Halbuki bugünlerde doğu müziğine olan ilgi yükseldi. Eğer adam gibi işlerini yaparlarsa yükselmelerine bir engel göremiyorum.
Yüregine saglik...
Bakin Kardes Türküler in yaptigi müzik kadar güzel müzik yapan bir grup var mi daha...
-
En baba gruplar en baba muzisyenelr amerika da çıktı avrupada bir Iron maiden bilirim birde anthrax ama amerikada kaç tane sayıyım ...
-
Avrupa da tanınmak o kadar da zor degil ama cok calısmak profesyonel ruh tasımak gerekiyor.Amerika da ise isler biraz degisiyor cunku ABD icine kapalı bir ülke dunyanın kendi etrafında döndugunu dusundugu icin yabancılara karsı ilgisizler.
Ayrıca tereciye tere satmak degildir bu.Simdi bir amerikalı gelse cok guzel bi turku albumu yapsa dinlemicel miyiz?Iron Maiden bu topraklardan cıksa avrupalılar dinlemeyecek mi?